2777
2789

یکی از دوستام حدود ۴۴سالشه و بعد از کلی درمان و ای وی اف و تخمک اهدایی و اینهمه هزینه،وقتی چند ماهی بود که از بارداری نا امید شده بود،باردار شد و همین ماه نوزادشو دنیا آورد،ازش شنیدم یکی از اقوام نزدیکش که خانم ۵۲ساله هستن،که ایشونم نازایی داشتن ده سالی میشد از درمان نا امید و منصرف شده بودن بدون دارو باردار شدن،البته تازه ۶هفته هستن

راستش من تو این اتفاق جالب حکمت پ خدا و تقدیر رو دیدم.....

اما چند نفری انقد پشت اون خانم بد و بیراه گفتن که دلم گرفت،همه میدونیم تفاوت مادر ۵۲ساله با مادر ۲۲ساله خیلیه،ولی تحقیر و تقبیح و تمسخر این اتفاق ناراحتم کرد....

زندگی این دو تا خانم به هیچ کس از جمله  من ربطی نداره،اما بیشتر با هدف شناختن انواع واکنش ها و البته دوری از واکنش های نادرست تو اینجور موارد،دوست دارم نظرتون رو بدونم.

لازمه بگم من خودم زایمان سن ۴۱سال داشتم!(گفتم که ناخواسته محکوم نشم😁،)

باز هم پروردگارم را شکر که رحمتش بی پایانه

و صد هزاران مرتبه شکر که دختر شدم تا بتونم مادری کردنو تجربه کنم

لطفااا به هررر کی میپرستی لایکم نکن برام پست بزار ذوق کنم  ❤❤😙😙😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون حکمت خدا بشم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
فکر این که مادرمو تو سن ۲۰ سالگی از دست بدم ناراحت کنندس

درسته،ولی خداوند از مادر مهربانتره پس حتما برنامه قشنگی برای این نوزاد داره.....

ان شالله عمر طولانی با تن سالم داشته باشه و فرزندش رو بزرگ کنه

خدا هر چی صلاح بدونه همونه

هر کی داره خدا براش نگه داره

هر کی نداره بحق مناجات شبانه حضرت مهدی خدا یه فرزند سالم و صالح بهشون هدیه کنه

مادر 50 ساله شاید دیر شده براش ولی عشقش حتی تو مخیله آدم هم نمیگنجه

چقدر رویا داره اون مادر 

خدا کمکشون کنه خوشبختی بچه هاشون ببینن

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن