2777
2789
عنوان

کیا تازه فهمیدن باردارن؟بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5184 بازدید | 228 پست
من اول پیدا نبود بعد۵ساله هاله انداخت بعد ۱ دقیقه پررنگ شد

من روز هل و یک و چهل سه فقط هاله انداخت.آز دادم بتام ۷۳ بود .دعا کن بتام بالا تر بره

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
من اول پیدا نبود بعد۵ساله هاله انداخت بعد ۱ دقیقه پررنگ شد

درد و علائم نداری؟من هی درد پریودی میگیره و ول میکنه

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد و علائم نداری؟من هی درد پریودی میگیره و ول میکنه

من بارداری اولم تا سه ماه موقع پریودی درد داشتم طبیعیه...الان فقط تکرر ادرار دارم و بی اشتهام یکمم حالت تهوع

من بارداری اولم تا سه ماه موقع پریودی درد داشتم طبیعیه...الان فقط تکرر ادرار دارم و بی اشتهام یکمم ح ...

منم درد پریودی دارم و بی اشتهام هی گشنم میشه ضعف میکنم اما دلم غذا نمیخاد

وای منم قبلا خوب بودم الان کم میخورم وبیحالم 

الا پاشدم برنج شستم یکم گوشت برا خودم درس کنم بخورم بخاطر نی نی باید هواسم ب خودم باشه.امشبم برا خودم سالاد ماکارونی درس میکنم😊

الا پاشدم برنج شستم یکم گوشت برا خودم درس کنم بخورم بخاطر نی نی باید هواسم ب خودم باشه.امشبم برا خود ...

نوش جون میگم توهم تر شحت زیاد شده من اصلا نداشتم حالا زیاده

من روزای موعدم داشتم یکم بعد دیگه نداشتم الانم خیلی کممم خمیری و سفید یعنی اصلا حتی رو لباس زیرمم نمیاد.تقریبا میشه گفت ترشح ندارم

توام غذا هایی درس کن ک دوس داری و اشتهاتو باز میکنه

من متاسفانه شوهرم همه غذایی بخور نیس خودمم حال ندارم برا خودم یه نفر بپزم 

عه.ولی من واس خودم میپزم 😄 حتی اگه شوهرم نخوره😉