2777
2789
عنوان

کیا تازه فهمیدن باردارن؟بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5184 بازدید | 228 پست
عزیزم تا رو چهل و سوم قبلش اصلا آزمایش و سونو ندادی ببینی چرا نمیشی 

نه یه هفته ک تاخیر داشتم گفتم لابد امروز فردا پری میشم ب شوهرم نگم بیبی بخره ک بیخد خوشحال نشه.بعدش کار پیش اومد شوهرم یکم مریض شد همش هم مهمون داشتم و کارای سنگین انجام دادم.بعد روز ۴۱ ب شوهرم گفتم بیبی بخره ک زدم دو سه دقیفه ای رنگ نداست گفتم خب منفیه گذاشتمش و رفتم ب کارم برسم بعد نیم ساعت دیدم هاله داره پس فردا صب دوباره بیبی زدم دیدم در عرص ده دقیقه باز هاله کمرنگ افتاد پاشدم رفتم آز دادم ک گف بتام ۷۳ هست و مشکوک ب بارداریم حالا فردا باز میرم آز

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
یک دفعه از دادی و ۷۴ بود بنظر من بالای ۲۵ میگن مثبته خیلی ها اینجا نوشتن بتاشون دیر بالا رفت لقاح دی ...

دعا کن بتام بره بالا

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک دفعه از دادی و ۷۴ بود بنظر من بالای ۲۵ میگن مثبته خیلی ها اینجا نوشتن بتاشون دیر بالا رفت لقاح دی ...

منم پریودم خیلی نا مرتبه یعنی تا چهل روزم فک میکردم پری میشم .آخه پیش اومده بود.انشالله ک واس همین لقاح باشه و همه چی عالی باشه😊

منم امروز موعدمه ولی پریود نشدم علائم هم ترشح و سینه هام درد میکنه و هاله دور پستانم پررنگ شده یکم حالت تهوع دارم و احساس میکنم همه غذا ها یه بوی بدی میده نمیدونم دیگه باردارم یانه

منم پریودم خیلی نا مرتبه یعنی تا چهل روزم فک میکردم پری میشم .آخه پیش اومده بود.انشالله ک واس همین ل ...

ایشالا عزیزم پیش خدا کاری نیست برای منم دعا کن عزیزم که باردار باشم فردا حتما جواب گرفتی بگو خوشحال بشیم 

منم امروز موعدمه ولی پریود نشدم علائم هم ترشح و سینه هام درد میکنه و هاله دور پستانم پررنگ شده یکم ح ...

صبر کن چند روز از موعدت بگذره زود بیبی نزن شاید منفی بشه نا امید بشی پس صبر کن حداقل چهار روز یا یه هفته.بیبی چک من یه هاله خیلی کمرنگ داشت

منم امروز موعدمه ولی پریود نشدم علائم هم ترشح و سینه هام درد میکنه و هاله دور پستانم پررنگ شده یکم ح ...

من روز ۴۳ سیکلم بیبی زدم هاله داشت.پس زود نزن

صبر کن چند روز از موعدت بگذره زود بیبی نزن شاید منفی بشه نا امید بشی پس صبر کن حداقل چهار روز یا یه ...

نه نمیزنم فعلا ولی همش حس میکنم باردارم ولی خیلی میترسم چند وقت پیش یه سقط داشتم 😔😔😔

ایشالا عزیزم پیش خدا کاری نیست برای منم دعا کن عزیزم که باردار باشم فردا حتما جواب گرفتی بگو خوشحال ...

چشم عزیز دلم حتما

نه نمیزنم فعلا ولی همش حس میکنم باردارم ولی خیلی میترسم چند وقت پیش یه سقط داشتم 😔😔😔

انشالله ک هستی منم این ماه حس میکردم ک باردارم ولی میزدم ب بیخیالی.خخ

اولین علائمم هم پبوست و درد پری بود البته کاملا فرق داشت فک میکردم پری میاد 

مثلا راه ک میرفتم درد میگرف استرتحت میکردم خوب میشد

عجیبه حتما لقاحت دیر بوده  دوره هات چند روزه س؟

گفتم ک نامنظمم .اینجا کسایی بودن ک روز بیست و روز ۱۶ بیبی چکشون مثبت شده.

انشالله ک هستی منم این ماه حس میکردم ک باردارم ولی میزدم ب بیخیالی.خخ اولین علائمم هم پبوست و درد پ ...

من از یه هفته پیش تکرر ادرار دارم ولی درد پریودی ندارم فقط چند روز پیش یکم درد داشتم اونم خیلی کم بود صورتم و روی سینه م جوشم زدم

من از یه هفته پیش تکرر ادرار دارم ولی درد پریودی ندارم فقط چند روز پیش یکم درد داشتم اونم خیلی کم بو ...

منم سینه و صورتم جوش زد