2777
2789
عنوان

من چمه ؟ اگر شماهم تجربشو داشتید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 65 پست
نه هیچ دارویی نمیخورم . حال و روزم دائم مثل روزای پریودیه

یه چکاب کلی بده .

بعدش  اگه ویتامینی در بدنت کم شده باشه میخوری خوب میشی .

کمبود ویتامین د باعث افسردگی میشه .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم دنیاش با من متفاوته ... خیلی ادعا میکنه که منو دوس داره اما از رفتارهاش مدام حرص میخورم و آزار ...

تو ک میخای زندگیتو ادامه بدی باهاش باید سعی کنی به رفتارای بدش توجه نکنی رو اشتباهاتش تمرکز نکنی سعی کن با مسائل خوب زندگی خودتو مشغول کنی با اون راهکارهایی ک گفتم. اگ به این رفتارت ادامه بدی خودتو نابود میکنی 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن... 
منم قلبم درد میگیره ... مواقعی که ناراحت میشم ، انگار یه عالمه درد و اضطراب از قلبم میاد تو دهنم&nbs ...

اره منم اونجوریم الانم احساس میکنم نفسم بالا نمیاد نمیدونم چرا اینجوری میشم قبلا خیلی فکر و خیال میکردم الانم میکنم احساس میکنم هموناست باعث شدن اینجوری شدم 

تو ک میخای زندگیتو ادامه بدی باهاش باید سعی کنی به رفتارای بدش توجه نکنی رو اشتباهاتش تمرکز نکنی سعی ...

خیلی سعی میکنم که بدیها رو نبینم اما انگار وسواس گرفتم و فقط بدیهارو میبینم متاسفانه ... خودم میدونم که خیلی اوضاعم بده

به نظرتون خوب میشم؟

خانم شما همش يك ساعته عضو شدي اومدي تشويق به طلاق هم ميكني !

یه جور میگی یک ساعته عضو شدی ک انگار یک ساعته به دنیا لومدم شما هیچ چیزایی ک اونجا نوشته بودو خوندی؟ یه زن حق زندگی نداره؟ خودت اون چیزا رو تحمل میکنی اگ باشی؟ 

خیلی سعی میکنم که بدیها رو نبینم اما انگار وسواس گرفتم و فقط بدیهارو میبینم متاسفانه ... خودم میدونم ...

معلومه ک خوب میشی خدایی نکرده ایدز نگرفتی ک یه وسواس فکری کوچیکه. سعی کن از این مسائل فکری دوری کنی تو این سایتا هم توی تاپیک های مشکلات نرو.  بخدا زندگی رو اسون بگیری اسون میگذره وقتی کسی اذیتت داره میکنه توام اذیتش کن اگ فش داد فش بده اگ زد توام بزن بزار تخلیه بشی چون خودتو تخلیه نمیکنی هم‌ش میریزی تو خودت بعد همش فکرت مشغول میشه. خواهر من متاهله وقتی یه دعوا میکنه 100 بار واسه مامانم تعریف میکنه تا تخلیه شه بعد یه مدت دیگ حتی یادش نمیاد مشکلی داشته... 

معلومه ک خوب میشی خدایی نکرده ایدز نگرفتی ک یه وسواس فکری کوچیکه. سعی کن از این مسائل فکری دوری کنی ...

اره اینو راس میگی نمونش من نمیتونم کسی که بهم بی احترامی میکنه رو بی احترامی کنم کسی بهم چیزی گفتنی جوابش نمیدم میگم نکنه خدا غضبش بگیره با جواب دادن من دل بندش بشکنه اما یکی نیست بگه پس دل تورو چرا میشکونن حرف خوبی زدی باید اونکاری رو که باهامون میکنن رو بکنیم تا خوب شیم من خودم حالم بدتز از این دوست عزیز هست امشب از امام رضا شفا خواستم واقعا دلم میخواد یا تا فردا شفا بده یا مرگ خسته شدم از این جور زندگی همش افسرده همش غم همش ناراحتم گناه شوهرو بچم چیه همش غم و غصه و ناراحتی و غر غر کردن منو ببینن دلم برا بچم میسوزه بارها میگم خوب میشم اگا باز همان اش و همان کاسه لطفا دعا کنین خوب شیم خواهشااااااا

واقعا .من حرفتون رو قبول دارم .ی زن مگه چقد تحمل داره 

بعضیا خودشونو یک ثانیه جای طرف مقابل نمیزارن فقط میگن ادامه بده انگار مشکل یک روزس ک با یک روز تحمل تموم بشه مسئله یک عمر زندگیه فک کن هم این دنیات جهنم باشه هم اون دنیات پس زندگی یعنی چی اصلا... 

معلومه ک خوب میشی خدایی نکرده ایدز نگرفتی ک یه وسواس فکری کوچیکه. سعی کن از این مسائل فکری دوری کنی ...

آره من همش میریزم تو خودم .. اکثر وقتا لال میشم نمیتونم حرف دلمو بزنم ...

دیگه توی رابطه هیچ لذتی نمیبرم اما نمیتونم حرفی بزنم میترسم شوهرم بگه این دیوانست هیچ چیزش مثل ادم نیس

اره اینو راس میگی نمونش من نمیتونم کسی که بهم بی احترامی میکنه رو بی احترامی کنم کسی بهم چیزی گفتنی ...

شما ها زنین زنا باید هم قوی باشن هم ظریف به وقتش هم اون باش هم این. یعنی چی نمیتونم ببخشید ما پیغمبر نیستیم ک صبور باشیم صبر حدی داره خدا خودش وقتی میبینه اگ جواب ندی چه بلایی سرت میاد چجوری افسرده و داغون میشی میگه جواب بده. بزن تو دهن کسی ک اذیتت کرد. اگ فقط بخشش معنا داشت پس تکلیف قصاص چیه این وسط. هر کی اذیتت کرد اذیتش کن از من به تو نصیحت.