2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز دومین روز خوابگاهه و از دیوار کناریم صدای جویدن موش میاد من دارم سکته میکنم توروخدا بگو که بال ...

نه نمیاد عزیزم

نظری نداری کلی نوشتم هااااااا😂😮‍💨

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا

وای دختر خوشحالللل شدمم

چطوری راضی شدن بهت خوابگاه بدن؟ ؟؟؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

امروز دومین روز خوابگاهه و از دیوار کناریم صدای جویدن موش میاد من دارم سکته میکنم توروخدا بگو که بال ...

نمیان

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

استشهادیه بردم

چیه؟ 

عشقممممممم اومدی بیا جدیدا رو بخون نظر بدهه

خیلی ذوق کردم. همش تو ذهنم بودیییی

خداروشکررر جور شد 

ببین کسایی که اینقدر سلیطه هستن ها ،باهاشون درنیوفت 

بار اول ول کن

بار دوم اگر دیدی اومدن اذیتت میکنن،اونوقت واکنش نشون بده 

تا جایی که میتونی از شر دور باش که اذیتت نکنن

کاری که کردی عالی بود 

تا وقتی اتاق خالی نشده، جا تو خالی نکن

درسته نمیرم طبقه ی سه اما بچه ها حس میکنم اسکلم کردن یا مثلا حقمو خوردن اما نمیتونم بی شخصیت بازی در ...

اصلا باهاش دهن به دهن نشو فقط تا میتونی با مسئول پیگیری کن 

سرپرستی خوابگاه برو ترم بالایی ها هم تجربه دارن 

شورای صنفی خوابگاه هم شاید بتونه کمک کنه 

خلاصه به همه جا چنگ بزن

همان ذوالفنون 

خیلی ذوق کردم. همش تو ذهنم بودییییخداروشکررر جور شد ببین کسایی که اینقدر سلیطه هستن ها ،باهاشون درنی ...

خیلی دوست دارم خیلی خیلی

فقط تو منو میفهمی یعنی اینجا بودی بغلت میکردم😭♥️♥️♥️

خیلی دوست دارم خیلی خیلیفقط تو منو میفهمی یعنی اینجا بودی بغلت میکردم😭♥️♥️♥️

فدات قشنگم. ❤️❤️❤️❤️

بخدا از تصور اینکه تو چادر خوابیدی و بهت خوابگاه ندن خیای عصبی شدم

از دیروز تاحالا واسه 4 نفر تعریف کردم و فحش دادیم به مسئول هایی که بهت خوابگاه ندادن 

واقعا خداروشکر کارت راه افتاد

اصلا باهاش دهن به دهن نشو فقط تا میتونی با مسئول پیگیری کن سرپرستی خوابگاه برو ترم بالایی ها هم تجرب ...

عزیزم خوندی پست قبلیم منم حرصش دادم مودبانه البته

منم نمیرم طبقه سه همین یک میمونم که این‌قدر ارومم 

عنوانت دقیقا دغدغه امشب من بود...البته من سال سومیه که خوابگاهیم.

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)