2777
2789
عنوان

من چمه ؟ اگر شماهم تجربشو داشتید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 65 پست
افسردگی عزیزم و وسواس فکری که دایم خاطرات و دعواهارو مرور میکنی .منم داشتم دقیقا همین حالاتو رفتم دک ...

واقعا ؟ خداروشکر که خوب شدی 

یعنی منم خوب میشم ؟؟ پیش چه دکتری باید برم؟؟ 

من همیشه مقصر پدرمو میدونم که الان ما بی زبونیم وقتی چیزی میشد به مادرم میگفت خواهرمه برادرمه ول کن ...

دقیقا همینجوره. مامان منم همیشه ساکته و مظلوم. من ازش یاد گرفتم ک اونی ک مظلومه همش بهش ظلم میشه بخاطر همین از اول از کسی حرف نخوردم تا مظلوم واقع نشم. 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینجوره. مامان منم همیشه ساکته و مظلوم. من ازش یاد گرفتم ک اونی ک مظلومه همش بهش ظلم میشه بخا ...

کاش منم از اول مثل شما بودم تا نزارم ظلمی که در حق مادرم کردن رو در حق منم کنن تا اینجا ظلم کردن اما دیگه نیمزارم چون واقعا مریضم کردن اما از این به بعد به هیچ کس این اجازه رو نخواهم داد به جان پسرم قسم میخورم اجازه نخواهم داد قسم خوردم تا یادم باشه و این اجازه رو ندم

کاش منم از اول مثل شما بودم تا نزارم ظلمی که در حق مادرم کردن رو در حق منم کنن تا اینجا ظلم کردن اما ...

افرین عزیزم. همین کارو بکن. 😊🙋🏻‍♀️

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن... 
واقعا ؟ خداروشکر که خوب شدی  یعنی منم خوب میشم ؟؟ پیش چه دکتری باید برم؟؟

اره عزیزم

برو روانپزشک همه این حالتاتو بگو 

یکی دو نمونه قرص میده بعدم خودش برات قطع میکنه

فقط حتما برو

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔