2777
2789
عنوان

من چمه ؟ اگر شماهم تجربشو داشتید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 65 پست

ورزش کن. باشگاه برو. تو سایت نیا. تو خونه شاد باش اهنگ شاد گوش کن با همسرت فیلم کمدی ببین. فیلم خانوادگی ببینین بعد در مورد مشکلات یا مسائل فیلم حرف بزنین باهم. پیاده روی برو با شوهرت... 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو ام 

دلیلش هم شوهرمه 

کتکم میزنه فحش تهدید تحقیر 

فک کن میگه خر خانوادشم به من ترجیح میده 

صبح تا شب من و بچه هام تنهاییم اجازه رفت آمد نداریم شوهرم با رفیقاش ماهی یک بار امروز بیرون نمیبره سر هرچی ز غر میزنه مخصوصا چیزی خریدن خرج کردن

علت افسردگی من شوهرمه

نباشه زندگیم بهشته 

گذشتش و  دختر بازیاشم اذیتم میکنه 

انقدر اذیتم کرده نمیخوام درست شه فقط میخوام نباشه

دقیقا یه داستان رو هزااااررر بااار مرور میکنم 

عزیزم یکبار بشین برای شوهرت یا مادرت یا خواهرت کسی ک بهت نزدیکه تعریف کن خودتو تخلیه کن تموم میشه اینجوری

منم اونجوریم و اینکه من چندوقتیه همش احساس میکنم قلبگ درد میکنه با اینکه دوبار رفتم دکتر و گفتن قلبم نیست اما انگار وسواس گرفتم و میگم قلبم هست یه چیزیم درد کنه احساس میکنم میمیرم برا همون همش میگم میرم پیش روانشناس اما موفق نشدم برم 

ورزش کن. باشگاه برو. تو سایت نیا. تو خونه شاد باش اهنگ شاد گوش کن با همسرت فیلم کمدی ببین. فیلم خانو ...

شوهرم دنیاش با من متفاوته ... خیلی ادعا میکنه که منو دوس داره اما از رفتارهاش مدام حرص میخورم و آزارم میده همیشه ...

یعنی هم عاشقشم هم ازش متنفرم

منم مثل تو ام  دلیلش هم شوهرمه  کتکم میزنه فحش تهدید تحقیر  فک کن میگه خر خانوادشم ...

طلاق بگیر. مگه چقدر عمر داری ک بسوزی و بسازی. 

١-آزمايش بده قطعا كمبود ويتامين D داري

٢-بايد بايد ورزش كني يا در باشگاه كه عاليه

يا صبحگاهي در پارك با خانمها كه اون هم خيلي خوب و اثر بخشه

٣-شبا كتاب بخون حتي ميتوني كتابهاي توي نرم افزار گوشي ها رو بخوني يا كتاب هاي صوتي گوش بدي

اصلا ديگه وقت نداري به چيزي فكر كني و زود هم خوابت ميبره

٤-توي ليوان آب سوره🌺والعصر🌺بخون و بنوش

خيلي صبرت رو بالا ميبره و آروم ميشي

٥-در كل اينو بدون حرف ها باد هواست ميان و ميرن

الان كجان اون حرفايي كه پنجاه شصت سال پيش جاري خواهر شوهر مادربزرگاممون زدن 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️