2777
2789
عنوان

توهین به زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 68 پست
عزیزم نمیتونم بدون چک کردن یسری از علایم ظاهریتون چیزی تجویز کنم ولی با استفاده از غذاهای گرم کمی قا ...

یه چند سالیه اینجوری شدم

یه ترکیب گرم طب سنتی برام تجویز کرد،۱۰ اتا ترکیب بود،مسطکی،سعد کوفی،فلفل سفید،کندر،غنچه گل محمدی ،جنسینگ و چند تای دیگه

گفت یه قاشق چایخوری زغفرون اضافه کن و با عسل خمیر و روزی ۳ تا ق م قبل از غذا بخور+۵ تا دونه پسته و ۱۰ تا مویز،فعلا مویز و پسته نخریدم،ولی تاثیر چندانی نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری ؟

اگه مرد یه شرایطی داشته باشه... واقعا بدسرپرست باشه.. دیوانه باشه.و یه سری دیگه که یادم رفته...

انواع طلاق در فقه داریم میتونیین مطالعه کنید.

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟
اگه مرد یه شرایطی داشته باشه... واقعا بدسرپرست باشه.. دیوانه باشه.و یه سری دیگه که یادم رفته... &nb ...

اخه شوهر دوستم نه معتاده نه بی پول نه بد سرپرست فقط خیانت کاره خیانتشم قانونیه قانونی

عزیزم شما که خوندی بهم بگو

عزیزم چون زیاده نمیتونم بگم. مثلا یه مقاله مفصل برای بررسی صیغه هست... من چه جوری اینو برات خلاصه کنم... چون خلاصش فایده نداره.... 

یه چند سالیه اینجوری شدم یه ترکیب گرم طب سنتی برام تجویز کرد،۱۰ اتا ترکیب بود،مسطکی،سعد کوفی،فلفل س ...

مداومت تو درمان سنتی خیلی مهمه چن وقت انجام دادین

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
عزیزم من گفتم مسیحیت و یهودیت رو قبول ندارم قبول درضمن تو اسلامم حق طلاق بامرده و باید با خیانتش بسو ...

کجای اسلام اجازه داده زن تحقیر بشه، الانشم گرفتن همسر بدون اذن زن اول غیرقانونیه و از مواردیه که خ راحت اجازه طلاق میدن، اونی که تحقیر میکنه مسلمون نیست واما اینکه جرا اجازه داده شده، میگم موارد اضطرار! اضطرار یعنی گوشت مرده هم حلاله بخوری! در این حد! بنده مردی رو سراغ دارم که همسرش بیماری داشت، فلج شد، هیچکدوم از وظایف زناشویی رو قادر به انجام نبود، همسرش طلاقش نداد، ازش پرستاری هم میکنه، ولی با اجازه و رضایت کامل اون خانوم زن دیگه ای رو گرفت تا مشگل غریضی ش حل بشه، اینجا اور اسلام اجازه نداده بود، اون آقا باید اون خانوم رو طلاق میداد تا بتونه یه زن دیگه هم بگیره و تبعا به اون زن اول ظلم میشد، الان همسرش رو روی سرش میذاره، پرستاریشو میکنه و برای اینکه به گناه نیفته هنسر دیگه ایهم داره مه البته نمیدونم دائمه یا صیغه، هیجی هم برای اولی کم نمیذاره، اسلام هم گفته درصورت رعایت عدالت و بعدش بلافاصله گفته جون نمیتونین عدالت رو رعایت کتین، نگیرید

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
اخه شوهر دوستم نه معتاده نه بی پول نه بد سرپرست فقط خیانت کاره خیانتشم قانونیه قانونی

خب اینکه خیانت نیست....

باید ریشه یابی کنه براچی شوهرش این کارو کرده... معلومم نیست فقط دوستت میدونه... چون دوستت همه چیز رو که به شما نمیگه... جوری میگه که حق رو به او بدی ....

گاهی کمبود محبت مرد رو وادار می کنه به این کار... گاهی زخم زبان و توهین از همسر...  گاهی برآورده نشدن نیاز جنسی و.... کلی علل دیگه...

کجای اسلام اجازه داده زن تحقیر بشه، الانشم گرفتن همسر بدون اذن زن اول غیرقانونیه و از مواردیه که خ ر ...

عزیزم قیضه شما کاملا متفاوت هست بحث اینه دوست من سالمه شوهرش زن صیغه میکنه قانونی کارشم شرعیه شرعیه حتی تو دادگاهم گف ولی گفتن کاره غیر شرعی نکرده این چه شرعیه

چند روز بیشتر نیست پس شاید چون اولشه خیلی تاثیر نداشته

عزیزم قدیمیا یه ضرب المثل دارن می گن: مگه بز به بلیطه؟

آروم آرم حداقل شش ماه تا یه سال...

یه خونه رو میخوای بسازی گاهی تا دوسال هم طول میکشه.. صبر میخواد...

عزیزم قیضه شما کاملا متفاوت هست بحث اینه دوست من شوهرش زن صیغه میکنه قانونی کارشم شرعیه شرعیه حتی تو ...

نه عزیزم، تو دادگاه اگه ثابت بشه و زن هم تو خونه شوهرش بوده باشه و تمکین هم داشته باشه، مرد حق همچین کاری رو نداره و زن میتونه طلاق بگیره، خواهر دوست منم با همین شرایط راحت طلاق گرفت با دریافت مهریه و اجرت المثل و نصف دارایی همسرش،

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
عزیزم قیضه شما کاملا متفاوت هست بحث اینه دوست من سالمه شوهرش زن صیغه میکنه قانونی کارشم شرعیه شرعیه ...

خب شرعه دیگه شرع که فقط برای همسر دوست شما نیست برای همست کلی و جامع.

نمیشه تا هرچیزی رو دیدیم به نفع من نیست بگیم بده و گله و شکایت کنیم.... 

حالا اون مرد صیغه نمی کرد و زنا می کرد که بدت بود... هرشب بایکی... حداقل با صیغه هم اندکی محدوده... نمیتونه زیاد تنوع طلبی کنه... چه بسا سرش به سنگ خورد... و برگشت...

عزیزم قیضه شما کاملا متفاوت هست بحث اینه دوست من سالمه شوهرش زن صیغه میکنه قانونی کارشم شرعیه شرعیه ...

ما با وکلا و قضات انشای خانواده در ارتباطیم، در صورتیکه خیانت مرد با وجود همسر در خانه اش، ثابت بشه، زن میتونه طلاق بگیره با دریافت همه حقوقش