2777
2789
عنوان

توهین به زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 68 پست
خیانت به زن توسط یه جنس زن دیگه س ... زن جنس دومه .. عمل جراحی و زیبایی میکنه برای خوشایند مردان .م ...

چون زنا خاصیتشون عاطفس... مردهارو دوست دارن... همین به زندگیشون رونق میده... محبت دو طرف

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اگر زنای ما بدونن که جقدر اسلام براشون ارج و قرب قائل شده، جونشون رو فدای این دین میکنن، برعک ...

عزیزم با مسیحیت و یهودیت کاری ندارم ولی همینکه تو دین اسلام مردحق داره صیغه کنه زن بگیره خیانت کنن زنه بیچاره ام دسش بجایی بند نبلشه ظلمه نمونش تو دوستام دیدم خیانت کرد زنش شکایت کرد گف زنم بوده ضیغش کردم همین درصورتی که عکس این موضوع سنگساره😐

میدونید برای رفع بلغم و سردی مغز چیکار باید کرد؟

برای سردی مفز روغن گل بنفشه پایه زیتون هرشب یه قطره داخل هر کدام از سوراخ های بینی... 

چون زنا خاصیتشون عاطفس... مردهارو دوست دارن... همین به زندگیشون رونق میده... محبت دو طرف

نه خب زن وقتی به اوج زنانگیش میرسه جذاب تره برای مرد .زن با زنانگی دیگه خودسانسور نیست .لذت میده و میگیره ... زنان لذت دهنده و محبت دهنده ی یک طرفه ،زنان مهرطلبن .زنانی که ارزشمند نمیشن برای مرد...

من خودم هر دوش را تجربه کردم ...

این کاربری غیرفعال شده است

نه خب زن وقتی به اوج زنانگیش میرسه جذاب تره برای مرد .زن با زنانگی دیگه خودسانسور نیست .لذت میده و م ...

البته از این لحاظ درسته.ان شاءالله زندگی همه زن و مردان کنار هم خپب باشه و به اهداف عالیشون برسند...

عزیزم با مسیحیت و یهودیت کاری ندارم ولی همینکه تو دین اسلام مردحق داره صیغه کنه زن بگیره خیانت کنن ز ...

تو مسیحیت حق طلاق نداری، باید بمونی و با خیانت شوهرت بسازی، چندهمسری تو اسلام ادامه روند قبلی بوده، وضع نشده، ثواب هم ندارد، برای شرایط اضطرار است، مردای ما بدعمل میکنن، علمای واقعی مثل امام خمینی، بهجت، طباطبایی، مطهری و..... کدومشون چندهمسر داشتن یا صیغه داستن؟ 

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
عزیزم با مسیحیت و یهودیت کاری ندارم ولی همینکه تو دین اسلام مردحق داره صیغه کنه زن بگیره خیانت کنن ز ...

تو مسیخیت زن حق مالکیت نداره، میدونستی؟ تو اسلام زن مالکیت اقتصادی داره، نفقه، مهریه، أجرت المثل و.....بنده به حسب کارم، مدتها به طور تخصصی قوانین اسلام و دیگر ادیان رو درمورد زن مطالعه کردم، به خدا اسلام مترقی ترینش بود

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 

فکر می کنی ظلمه کتاب نظام حقوق زن در اسلام شهید مطهری رو حتما بخون.منم تا قبل لز خوندن این کتاب تقریبا همین تفکرات را داشتم ولی وقتی این کتاب رو خوندم فهمیدم اصلا تفکراتم صحیح نبوده.

این کتاب این موضوعات رو خیلی منصفانه بررسی کرده.... عالیه... از بهترین کتاب هایی است که خوندم.

تو مسیحیت حق طلاق نداری، باید بمونی و با خیانت شوهرت بسازی، چندهمسری تو اسلام ادامه روند قبلی بوده، ...

عزیزم من گفتم مسیحیت و یهودیت رو قبول ندارم قبول درضمن تو اسلامم حق طلاق بامرده و باید با خیانتش بسوزیو بسازی  با اینکه کی چند همسر داشته ام کاری ندارم میگم یه دین کامل حتی این اجازه رو هم نباید به مرد بده که اینجوری زنشو تحقیر کنه 

روی حافظه و اعصاب ،مغزم قفل میکنه

عزیزم نمیتونم بدون چک کردن یسری از علایم ظاهریتون چیزی تجویز کنم ولی با استفاده از غذاهای گرم کمی قابل درمان هست ولی سعی کنین اسفند و کندر زیاد دود کنین این عارضه مادرزادی باهاتون بوده یا تازگیا اینطور شدین؟

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
عزیزم من گفتم مسیحیت و یهودیت رو قبول ندارم قبول درضمن تو اسلامم حق طلاق بامرده و باید با خیانتش بسو ...

راه طلاق بازنم بازه..اگه شرایط باشه