2777
2789
عنوان

توهین به زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 68 پست
عزیزم یعنی اگه شوهرم بهم محبت نکرد زخم زبون زد و...من حق دارم بهش خیانت کنم؟

نگفتم حق داره میگم به خاطر این چیزا اینجوری شده... اینا با هم متفاوته گلم

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟
نمیدونی اون چطوری ثابت کرد؟

شاهد داشت که محل زندگیشو ترک نکرده بود و از همسرش تمکین داشت

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شرعه دیگه شرع که فقط برای همسر دوست شما نیست برای همست کلی و جامع. نمیشه تا هرچیزی رو دیدیم به ن ...

عزیزم خدایی نکرده همین اتفاق برای خودتم بیوفته به همین راحتی میگی شرعه دیگه

شاهد داشت که محل زندگیشو ترک نکرده بود و از همسرش تمکین داشت

دوستتون شوهرش عقد کرده بود یا صیغه؟ببیخشید میخام به دوستم بگم شاید کمکی شد از این اوضاع بیاد بیرون مرده طلاقش نمیده

[QUOTE=] من فکر میکنم دین اومده که بهتر باشه زندگیا.ولی انگار بدتر شده ...  شاید آزادگی داشتن و با وجدا ... [/QUOTE]

خوب وردی یادگرفتی ولیکن سوراخ دعا گم کرده ای...

امام حسین(ع) فرمودند اگر دین ندارید آزاده باشید... نفرمودند اگه آزاده باشید بهتر از اینه که دین داشته باشید...

انسانی که فقط آزاده باشه یه چیز رو داره و کلی چیزا رونداره مثل دین... حب به خدا و ....

ولی کسی که واقعا دیمدار باشه هم آزادست هم دین داره هم حب خدا رو....

یادمون نره هدف خلقتمون رو....

تو گرفتاری ها و مصیبت ها پناه می بریم به خدا واین خداست که دین را برنامه زندگی برامون قرار داده...

خیلی خوبه که شما و همسرتان خوب زندگی می کنید ولی این دلیل نمیشه که بقیه که دین دارن بهتر زندگی نکنند و دین باعث بدزندگی کردنشان بشود... شما هرچقدر هم خوب باهم باشید آخرش زندگی پیامبران و ائمه اطهار اسلام را و رفتارشان با همسرشان را که نگاه کنید... می بینید به حد آنها نمی رسید... و اگر همه دینداران از این افراد الگو می گرفتند آنان زندگی های عالی داشتند. نمونه اش رفتار پیامبر(ص) با همسرانش. و همچنین رفتار امام حسن(ع) با جعده همسرش که ایشان را زهر نوشانید.امام حسن(ع) با واین وجود بعد از نوشانیدن زهر به جعده گفتند فرار کن. اگر تو را ببینند  تو را می کشند.

عزیزم خدایی نکرده همین اتفاق برای خودتم بیوفته به همین راحتی میگی شرعه دیگه

من راضیم به رضای خدایی که مرا آفرید.. آن زمان که فرمود زنده شو... زنده شدم... و وقتی به من بگوید بمیر می میرم..  چرا اکنون که به من دستوراتی در قالب دین داده سرپیچی کنم؟

دوستتون شوهرش عقد کرده بود یا صیغه؟ببیخشید میخام به دوستم بگم شاید کمکی شد از این اوضاع بیاد بیرون م ...

صیغه بودن، تمام حق و حقوق‌ش رو گرفت به اضافه حضانت دوتا بچه، مرده به غلط کردم افتاده بود. 

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت