2777
2789
عنوان

حس میکنم بوی خیانت میاد بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 77 پست
چت هاشون خیلی خطرناکه انگار چیزی هست بینشون زودتر قیچی کن... به دختر دایی مستقیم بگو به شوهرم پیام ن ...

اخه اصلا باهاشون اهله رفتو امد نیسیم عید تا عید همو میبینیم.بنظر شماهم ی حالت صمیمی ی حسی داره نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر جوری که خودت میدنی جلوش رو بگیر . این طرز حرف زدن اصلا درست نیست اونم با پسر عمه ای که زن داره !

منم تو فامیل هنسرم از این نخاله ها زیاد بودن باید توی نطفه خفش کنی . بهم در خواست دوستی بده یه پیشنهاد دارم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

به نظرم خیلی بهتره اول با همسرت صحبت کنی که این ارتباط برات آزار دهنده هست و ازش بخوای که خودش یه جوری از دختر داییش بخواد دیگه در این مورد و موارد دیگه باهاش صحبت نکنه یا دست به سرش کنه ، چون اگه با خود دخترداییِ صحبت کنی انگار یجور ضعف از خودت نشون دادی...

اخه اصلا باهاشون اهله رفتو امد نیسیم عید تا عید همو میبینیم.بنظر شماهم ی حالت صمیمی ی حسی داره نه؟

ببین خط خودتو باهمسرت عوض کن وعکس خودتو بزار تو پروفایلش

یه آروزی خوب برام میکنید منم براتون بهترین رو آرزو دارم ومیدونم یه روزیی غمهام میرن خواب ابدی و همیشه شاد میشم

عزیزم بنظر من چیز عمیقی بینشون نیست اما بهتره که قطع بشه چون در اینده معلوم نیست چی بشه !

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

تازه زیاد رفت و آمد ندارید آنقدر به خودش اجازه داده راحت صحبت کنه و پیام بده من حس خوبی نگرفتم از حرفهاشون هر کار به صلاحه انجام بده ولی زودتر کاری کن تموم بشه 

استارتر مدام به شوهرت نگو فکر میکنی چیزی هس مردا یه مرضی دارن که یه دروغ و دو بار بهشون بگی بار سوم باورشون میشه وای به حال اینکه یه چیزی هم باشه سریع اقدام کن و زبون بریز اگه جواب نداد تهدید کن

تو یه فرصت خوب باهاش خیلی ملایم و البته محکم صحبت کن بهش بگو من بهت کامل اطمینان دارم ولی دوس دارم هر دو مون یه سری چارچوب های اخلاقی رو رعایت کنیم تا نا خواسته به شخصیت همدیگه توهین نکنیم البته که تد از عهده اینکار پیشنهادی برمیای ولی ببین آدم باید با کسی شریک بشه که شخصیت درستی داشته باشه 

بگو من دارم صریح بهت میگم از این رابطه خوشم نمیاد تو باید به من حسه امنیت بدی 

به نظرم خیلی بهتره اول با همسرت صحبت کنی که این ارتباط برات آزار دهنده هست و ازش بخوای که خودش یه جو ...

عزیزم من تاحالا ۲ ۳ بار نشستم با شوهرم صحبت کردم ولی فایده نداشته متاسفانه