2777
2789
عنوان

امادگی زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 55 پست

لطفا ناراحت نشین کسایی که پول دارن و طبیعی زایمان میکنن احمقن .من پولشو نداشتم و مجبور ب طبیعی شدم

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته ی شب اگه بدونی من چه زجری کشیدم بیست و شیش تا بخیه نمیشه بشینی ن پاشی ن بری بشاشی ترس دسشویی ...

مگه چقد پاره کردن؟ از ی سزارین بیشتر بریدن ک😰😱

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خب منم میگم مگه میشه شکمو پاره کنن ی بچه از توش درارن بعد بخیه بزنن بعد فقط ی شب درد بگیره؟  ب ...

لطفا زور نگيد به هم  بدن  هركس يجوره خب

يكي مثل من واقعا از سزارين راضي بودم يه درد عادي داشتم

ولي طبيعي رو زجر كشيدم

...
بستگی ب بدن خودت داره .من چون دهنه رحمم باز نبود بخاطر کم بودن مایع کیسه اب بستری شدم و با امپول فشا ...

درست میگی...من دوتا زایمان طبیعی داشتم ...اولین زایمانم دوسع ساعت درد کشیدم و درد شدیدش شاید دو ساغت بود و دکترمم خوب بود هیچ مشکلی نداشتم بخیه هامم چهارپنج روز درد میکرد...زایمان دومم نیم ساعته درد کشیدم و اماده زایمان بودم اما چون تو ترافیک گیر کردم یک ساعتی درد کشیدم اما خیلی خیلی راخت بچه اومد و بخیه هام درد نداشت کلا مشکلی نداشتم....

لطفا زور نگيد به هم  بدن  هركس يجوره خب يكي مثل من واقعا از سزارين راضي بودم يه درد ...

من هیچ کدوم. رو تجربه نکردم

از نظر عقلی سنجیدم و نظر دادم❤️

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

خیلی بد وحشتناک من عین مرغ سرکنده خودم به این ور اون ور زدم سزارینم کنن نگردن نامردا خیلی زجر کشیدم تا دوماه جاخواب بودم بعدم عفونت شدید شش ماه رابطه نداشتم  و اولین بار بعدزایمان دردناکتر از شب زفاف بود

هوامو نداشتی،هوایی شدم......
خب منم میگم مگه میشه شکمو پاره کنن ی بچه از توش درارن بعد بخیه بزنن بعد فقط ی شب درد بگیره؟  ب ...

شکر خدا فقط من نگفتم از روز دوم درد نداشتم چند نفر دیگه هم گفتن،حالا دیگه با خودتونه دلیلی برا دروغ گویی ندارم

لطفا ناراحت نشین کسایی که پول دارن و طبیعی زایمان میکنن احمقن .من پولشو نداشتم و مجبور ب طبیعی شدم

خخخخخ...من پولشو داشتم و میخواستم سز کنم اما شیراز اجباری سزارین بود و هیچ جوره قبول نکردن نه بیمارستان خصوصی نه دکتر هیچکی...

شکر خدا فقط من نگفتم از روز دوم درد نداشتم چند نفر دیگه هم گفتن،حالا دیگه با خودتونه دلیلی برا دروغ ...

منم ک دعوا ندارم

چرا انقدر با جبهه گیری

خب از نظر من این قابل قبول نیست

ب قول دوستمون شاید بدن شما زود جوش بوده ی روزه جوش خورده

چند ماهه اجی؟  منم میخام طبیعی زایمان کنم خب ب نطرم درد زایمان یک شبه و تموم میشه ولی سزارین ...

من سزارین بودم بعد س روز خودم پاشدم ب کارام رسیدم و دردیم نداشتم

فقد س روز اول

تازه با راه رفتن بهتر میشدم

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

من زایمان دوم کلا یکساعت  درد کشید و رفتم رو تخت زایمان که بچه تو کانال زایمان گیر کرد وچهارتا غول بالا سرم بودنو شکممو فشار میدادن تا یکماه فکر میکردم دنده هام خرد شدن تا ده  روز بعد زایمانم دردزایمان داشتم

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
دردسراي بعد از طبيعي زياده تازه بعدش افتادگي رحم ميگيرن اكثرا

هرکسی یه نظری داره.ولی من بعد از زایمان راحت به همه کارا میرسیدم،اصلا انگار نه انگار.

ولی این بچه م اگه پسر باشه شوهرم پسر زیاد دوست داره،میخوام سز بشم و عمل توبکتومی انجام بدم.

قربون دهنت والا منم همینو میگم چرا باید دروغ بگم وقتی از سزارین راضی بودم 

من ب شما گفتم دروغ بگید؟ حالتون خوبه؟