2777
2789

فردا ساعت۱۲امتخان دارم

نصف این فصلو خونذم نصفش مونده. حوصلم نمیکشه بخونم . ولی دوست دارم بخونم. همش وسواس دارم فرمولا یادم رفته منم هیچی یاد ندارم. کم بشم امتحانو کلمو میکنم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

رشتت چیه 

به خودت استرس نده 

الان بخواب تا جون بگیری 

ساعت یک تایم بزار بیدار شو دوباره بخون

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

رشتت چیه به خودت استرس نده الان بخواب تا جون بگیری ساعت یک تایم بزار بیدار شو دوباره بخون

شیمی

الان خوابم نمباد انرژی دارم بخونم. دوست دارم بخونم. ولی حسش نیس ادامش بخونم😂نخونمم عصبی میشم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳ تا امتحان دارم هیچی هم بلد نیستم🙁

برو بخونننن استرس نداری؟

نه خراب میکنم فوقش🙂

بشین بخون حداقل یکمش بلد باشی