بستگی ب بدن خودت داره .من چون دهنه رحمم باز نبود بخاطر کم بودن مایع کیسه اب بستری شدم و با امپول فشار زایمان کردم اصلا راضی نبودم.ولی بعضی از خانوما دو سه ساعته حتی یکی بود نیم ساعته زایمان کرد.ولی من دو روز زیر دست دکترا و پرستارا ک معاینه میکردن جر واجر شدم
کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن باو بخیه هایطبیعیم تا ی ماه درد داره مخصوصا اولین دسشویی بعد زایمانننن یادش اوفتادم دردم اومد
خونه مامانم، بابام هست و معذبم
خونه خودمم مادر شوهرم میخاد بیاد و معذبم
دستشویی رفتن چقد سخت میشه عی
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
کی گفته سزارین دو هفته درد داره،من فقط روز اول درد داشتم اونم مثله درد پریود ک شکم درد میگیرم از روز ...
آجی شکمو پاره میکنن بخیه میزنن
مگه میشه درد نداشت؟؟؟؟؟؟؟
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خواهر گلم بنده نگفتم درد نداشت گفتم روز اول مثله زمانی ک پریودی و زیر دلت درد میگیره درد داشت ،بعدش طبیعی هم جای دیگه بخیه میخوره و جر میدن درد نداره یعنی؟؟؟؟
من دو تا زایمان داشتم،من معمولا ۶ ساعت درد کشیدم ولی بعضیا میگن ۱ ساعت درد کشیدن.بخیه ها هم تا روز دهم خوب شد،اصلا هم اون طور که میگن بخیه ها درد نداره،هر روز هم تو آب ولرم با بتادین مینشستم.
کی گفته سزارین دو هفته درد داره،من فقط روز اول درد داشتم اونم مثله درد پریود ک شکم درد میگیرم از روز ...
دیروز جاریم از بیمارستان اومد خونه سزارین بود ،دو نفر کمکش میکردن تا راه بره ،تا دسشویی میبردنش میووردنش ،اصلا نمیتونست بخنده بخیه هاش درد میگرفت ،اصلا یه جوری بود
لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
خواهر گلم بنده نگفتم درد نداشت گفتم روز اول مثله زمانی ک پریودی و زیر دلت درد میگیره درد داشت ،بعدش ...
خب منم میگم مگه میشه شکمو پاره کنن ی بچه از توش درارن بعد بخیه بزنن بعد فقط ی شب درد بگیره؟
بله ولی قطعا یک پارگی سطحی مال طبیعی کمتر از بریدن هشت لایه شکم تو سزارینه