2777
2789
عنوان

امادگی زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 55 پست
دیروز جاریم از بیمارستان اومد خونه سزارین بود ،دو نفر کمکش میکردن تا راه بره ،تا دسشویی میبردنش میوو ...

داشته ناز میکرده

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا زایمان طبیعی داشتم

هر دوش با امپول فشار

درد داشت قطعا بی درد که نمیشه

ولی بازم اگه باردار بشم ان شالله طبیعی رو انتخاب میکنم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
بله دعوا ندارین ولی اصرار دارین ک من بگم تا دم مرگ رفتم و وحشتناک بود خب برا من نبود،

من چ اصراری داشتم؟ 

فقط گفتم برا من قابل قبول نیست

گفتم هم ک ن تجربه سزارین دارم ن طبیعی

فقط عقلم قبول نمیکنه بریدگی شکم رو ک حتی با نفس کشیدن هم تکون میخوره و درد میکشه آدم یک روز درد داشته باشه اونم در حد پریود

حالا برا شما اینجور بوده

من اصراری ب شما نکردم

اصلا صد تا بچه دیگه هم دنیا بیارید همه رم سزارین کنید

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
نه.جفتم سر راهی هست.وگرنه خودم از رو جفت می فهمیدم. من یه پسر از دست دادم،یه دختر پسر دارم. پسرا ج ...

هميشه صدق نميكنه تو همين ني ني سايت خيليا گفتن برعكس بوده جفت و جنسيتشون

چرا تيكرت صورتيه

...
خونه مامانم، بابام هست و معذبم خونه خودمم مادر شوهرم میخاد بیاد و معذبم دستشویی رفتن چقد سخت میشه ...

من خونه خودم بودم مامانم اومد بعد هر دسشویی باید  میومدم مامانم داخل بخیه هامو پماد میزد بعد زایمان خونریزی کردم دوباره کورتاز شدم بخیه هام موش نمیخورد عفونت کرده بود اصن خوب نمیشد چون دوبار باز شده خیلی روزای بدی بود حاضرم بمیرم دیگ بچه نیارم

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
نه.جفتم سر راهی هست.وگرنه خودم از رو جفت می فهمیدم. من یه پسر از دست دادم،یه دختر پسر دارم. پسرا ج ...

من بچم پسره جفتمم قدامیه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘