2777
2789
ن بابا نخور! حتما یادش رفته بگه گوجه ام هستا چون نمیدونیم ب چیه باید همش حذف شه

تو که دیگه شیر خشک میدی راحت همه چی بخور فقط شیر خشک بده. 

چه شیر خشکی میدی؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من اگزما تو صورتش میزنه رعایت نکنم ینی دیرتر خوب میشه؟

اگزما یخورده سختتره اگه رعایت نکنی بدتر میشه وبعدا دچار مشکل میشی ...حتما رعایت کن اصلا ساده نگیر ..اینو دکتر پسرم میگفت خون تو مدفوع با رعایت زودتر خوب میشه ولی اگزما یکم سختتره باید خیلی رعایت کنی که زود خوب شه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
تو که دیگه شیر خشک میدی راحت همه چی بخور فقط شیر خشک بده.  چه شیر خشکی میدی؟

اره ازین جهت راحت شدم خیلی عصبی و کلافه سده بودم وزنمم هی کم میشد . پپتی جونیور

اگزما یخورده سختتره اگه رعایت نکنی بدتر میشه وبعدا دچار مشکل میشی ...حتما رعایت کن اصلا ساده نگیر .. ...

آخه کلا چند تا ماده غذایی میخورم همونارم نمیدونم کدومو حذف کنم😢 همینم نخورم شیرم قطع میشه دیگا

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اره ازین جهت راحت شدم خیلی عصبی و کلافه سده بودم وزنمم هی کم میشد . پپتی جونیور

خوب دیگه پس راحت باش.

پیتی جونیور تلخه؟

اره دکتر اول منم همینو گف دیدم ادامه داره فوق تخصص بردم اینارو گف

فوق تخصص چی بردی؟

من متخصص آلرژی بردم

من دکترم گف فقط مرغ سیب زمینی هویج نون و سیب پخته شیرم کم شد الان فقط خشک میدم حتی ربم نباید بخوری

چرا انقد رژیم سخت؟

منم حدود دو ماهگی که رعایتمو کمتر کردم یکم خون دیدم باز مصرف نکردم دیگه ندیدم

خدا جونم شکرت
به دکترش گفتی ؟! آخه اگه رعایت کنی که بهتر میشه 

رعایت کردم ولی تغییری نکرده‌ دوباره میخوام ببرم دکتر.

دکتر متخصص آلرژی میبرم

آخه کلا چند تا ماده غذایی میخورم همونارم نمیدونم کدومو حذف کنم😢 همینم نخورم شیرم قطع میشه دیگا

دیگع اونارو بخور چاره ایی تیست ان شاا... ک بهشون حساسیت نداشته باشه کنارش کمکی هم بده باید عزمتو جزم کنی وگرنه پرز رودهاشون اسیب میبینه

امیدوارم پی پیشو نگفتی عزیزم

منم پی پیشو گفتم دیگه دوستم به غذا خوردن بیفته رنگش عوض میشه ...اصلا انقدر حساس نشو به پی پیش ...هنوز نوزاده گلم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود