2777
2789
دیگع اونارو بخور چاره ایی تیست ان شاا... ک بهشون حساسیت نداشته باشه کنارش کمکی هم بده باید عزمتو جزم ...

😢

کمکی چی بدم که تلخ نباشه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پی پیشو گفتم دیگه دوستم به غذا خوردن بیفته رنگش عوض میشه ...اصلا انقدر حساس نشو به پی پیش ...هنو ...

ن رنگش نه بلغمش😪چرا بلغمه نمیره اخه میگن مدفوع بلغمی بده😪

اره پیش الرژی بردم چیزی بارش نبود میبرم گوارش الان

عه نمیدونستم گوارش هم خوبه. شاید ببرم گوارش پس

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
رعایت کردم ولی تغییری نکرده‌ دوباره میخوام ببرم دکتر. دکتر متخصص آلرژی میبرم

حتما ببرش...من چون شیرخشک میدادم زودتر نتیجه گرفتم ...شاید اگزماش بخاطره یه نوع مواد غذایی که میخوره باشه و به پروائین گاوی ربطی نداسته باشه...انشالله که زودتر خوب شه گلم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
نه شیر خشک اصلا نمیدم. مدفوعش اکثر اوقات سبز و بلغمی هست و گاهی رگه های خیلی ریز خون توش هست. تو ع ...

دختر من به سویا حساسیت داشت، هر وقت سویا میخوردم تو مدفوعش رگه های خون می افتاد، البته چون تا ۴ ماهگی هر شب گریه های شدید و کولیک روده داشت، شیر گاو اصلا نمیخوردم، 

هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍
پی پیش چجوری بود کلا

راستش زیاد یادم نیست، الان دخترم ۷ سالشه، ولی نوزاد که بود روزی ۵،۶ بار شکمش کار میکرد، رنگش و اینا طبیعی بود فکر میکنم، شیر خودمو میدادم فقط

ولی به خاطر دلدردش لبنیات اصلا نمیخوردم و متوجه شدم هر وقت سویا میخورم رگه های خون میاد تو پی پی ش که دیگه سویا نخوردم

هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍