2777
2789
عزیزم منم فقط پپتی جونیور میدم الان مدفوعش بلغمه؟ ینی بش نساخته؟

نه گلم اگه رگه های خونی نباشه هیچ عیبی نداره گلم هنوز نوزاد ...مدفوعش رنگش عوض میشه بعدا 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من اگزما تو صورتش میزنه رعایت نکنم ینی دیرتر خوب میشه؟

دختر منم اگزما و مدفوع با رگه های خون☹

شاید اگزماش به خاطر آلرژی نباشه بچت

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
نه گلم اگه رگه های خونی نباشه هیچ عیبی نداره گلم هنوز نوزاد ...مدفوعش رنگش عوض میشه بعدا 

دیوانه شدم همش درحال واکاویه پوشکم شما پپتی دادی مدفوعش چجور بود؟

دختر منم اگزما و مدفوع با رگه های خون☹ شاید اگزماش به خاطر آلرژی نباشه بچت

نه اگه پروتئین گاوی مصرف کنم میریزه بیرون گوشاشو میخارونه موهاشو میکشه

تو بارداری شیر زیاد خوردم

خدا جونم شکرت
شیر خشک مخصوصش تلخ نیست؟  اگه بدمزه باشه دخترم نمیخوره خیلی بد مجازه

خیلی تلخ بود بچه ام تا قبل اینکه به غذا خوردن بیفته مبخورد ولی بعدش که از 5 ماهگی غذاشو شروع کردم مزه اشو فهمید منم سریع عوض کردم و به گفته دکترش نان مخصوص آلرژی گرفتم که خیلی دوست داشت

😳تخم مرغ!!الرژیکه

دکترم اینو ممنوع نکرد آخه.

دیگه واقعا چی بخورم شام؟ آخه هرشب سیب زمینی؟☹

نهارم که همش مرغ. تازه بعضیا به مرغ هم آلرژی دارن.

یه خانومه میگفت از بچم تست آلرژی گرفتن به مرغ آلرژی داشت. همونم با ترس و لرز میخورم. واقعا دیگه کلافه شدم هیییی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
دیوانه شدم همش درحال واکاویه پوشکم شما پپتی دادی مدفوعش چجور بود؟

زیاد حساس نشو گلم 😁

وقتی به غذا خوردن بیفته به مرور زمان درست میشه 

دکترم اینو ممنوع نکرد آخه. دیگه واقعا چی بخورم شام؟ آخه هرشب سیب زمینی؟☹ نهارم که همش مرغ. تازه بع ...

ن بابا نخور! حتما یادش رفته بگه گوجه ام هستا چون نمیدونیم ب چیه باید همش حذف شه

زیاد حساس نشو گلم 😁 وقتی به غذا خوردن بیفته به مرور زمان درست میشه 

خیلی سخته. دختر من که بدن داره پُر از اگزما میشه