pari028 مدیر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 669 عنوان کسی بچش حساسیت پروتین گاوی داره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 93 پست ؟ 1398/09/02 | 03:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari028 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 669 من واقعا رعایت کردم کااامل. اما هیچ تغییری نکرد متاسفانه رب میخوری؟
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 پپتی جونیور میدم واسه این بچهاست سویا نیست نزدیک چهارماه شیش ماع ب بعد تسته😔 آخه چرا شیش ماه به بعد تست میگیرن یعنی الان هیچ راهی نداره؟واقعا خسته شدم دیگه نمیدونم چی رو از غذام حذف کنم که این خون از بین بره پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 رب میخوری؟ نه اصلا.چیزایی که میخورم ایناسنونبرنجسینه مرغپیاز داغسیب زمینیزیتونمیوه:لیمو، سیب، بهتا جایی که یادمه همینارو میخورم پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
tamana70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 23022 مدفوع بلغمی هم عیب داره واسه بچه الرژیک؟شمام فقط خشک میدادی؟ مدفوع بچه ام مثل بچه شما بود با رگه های خونی ...من فقط شیر خشک میدادم اونم دکتر نریمان اونموقع دکترش بود گفت یا آپتامیل پپتی بده اگه نخورد چون خیلی تلخه بهش نان واسه مخصوص آلرژی بده...اصلا نگران نباش اگه رعایت کنی زودی خوب میشه هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
pari028 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 669 آخه چرا شیش ماه به بعد تست میگیرن یعنی الان هیچ راهی نداره؟ واقعا خسته شدم دیگه نمیدونم چی رو از غذ ... ببین فقط اونایی ک گفتمو مبتونی بخوری اما یسری بچها حتی ب برنجم الرژی دارن
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 ببین فقط اونایی ک گفتمو مبتونی بخوری اما یسری بچها حتی ب برنجم الرژی دارن شنیدم بعضیا حتی به نون هم آلرژی دارن😢 آخه دیگه چی بخورم... اون شیر خشک هم که میگی تلخه مطمئنم دخترم نمیخوره پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
pari028 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 669 مدفوع بچه ام مثل بچه شما بود با رگه های خونی ...من فقط شیر خشک میدادم اونم دکتر نریمان اونموقع دکترش ... عزیزم منم فقط پپتی جونیور میدم الان مدفوعش بلغمه؟ ینی بش نساخته؟
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 ببین فقط اونایی ک گفتمو مبتونی بخوری اما یسری بچها حتی ب برنجم الرژی دارن اونجوری شیرم کم میشه پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
tamana70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 23022 من واقعا رعایت کردم کااامل. اما هیچ تغییری نکرد متاسفانه اگه شیر خودت و میدی یکم سخته خوب ...ولی من تا شیر خشک مخصوصشو گرفتم سریع قطع شد اون خون ... هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
pari028 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 669 نه اصلا. چیزایی که میخورم ایناس نون برنج سینه مرغ پیاز داغ سیب زمینی زیتون میوه:لیمو، سیب، ب ... پیاز زیتون الرژیکه میوه هم خام نباید بخوری فقط سیب پخته
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 اگه شیر خودت و میدی یکم سخته خوب ...ولی من تا شیر خشک مخصوصشو گرفتم سریع قطع شد اون خون ... شیر خشک مخصوصش تلخ نیست؟ اگه بدمزه باشه دخترم نمیخوره خیلی بد مجازه پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
pari028 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 669 اونجوری شیرم کم میشه اره من حتی فک کنم دخترم ب هویجم الرژی داشت خسته شدم شیرمم کم شد بیخیال شدم خشک دادم
سارا...24675 عضویت: 1391/07/10 تعداد پست: 3869 پسرمنم داشت و آلرریش بصورت رگه های خونی تو پی پی اش بود...بهش شیرخشک آپتامیل پپتی میدادمو وقتی ... پسر من اگزما تو صورتش میزنه رعایت نکنم ینی دیرتر خوب میشه؟ خدا جونم شکرت
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 پیاز زیتون الرژیکه میوه هم خام نباید بخوری فقط سیب پخته راستی تخم مرغم میخورم.آخه واقعا سخته اون رژیمی که تو میگی. شیر آدمم کم میشه اونجوری پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
pari028 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 669 شیر خشک مخصوصش تلخ نیست؟ اگه بدمزه باشه دخترم نمیخوره خیلی بد مجازه اره اینم نمیخوزد ب پهنای صورت اشک میریخت چن روز با قند دادم بعد کم کم قندو حذف کردم