2777
2789
منم بچم الرژی داره الان ۸ ماهه کم و بیش رعایت میکنم

بچه من ۲ ماهشه.

خیلی کلافه شدم عزیزم میشه توضیح بدی از کجا فهمیدی به چی آلرژی داره؟ 

و علائمش چی بود؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من آلرژی واره ولی نمیدونم به چی😢 دکتر احتمال پروتئین گاوی رو داده و کلی چیزای دیگه که ممنوع کر ...

اونایی که بچشون آلرژی به پروتئین گاو داره     تو دوران حاملگی شیر میخوردن

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
خوب حالا بیسکوییت و شکلات و... بازم‌مهم نیست. من اینارو که نمیخورم‌علاوه بر این یه عااالمه چیز دیگه ...

من دکترم گف فقط مرغ سیب زمینی هویج نون و سیب پخته شیرم کم شد الان فقط خشک میدم حتی ربم نباید بخوری

آره به نطرم نرمال نیست حالت خلطی داره

انگار یه مقدارم رنگش سبزه درسته؟ سبز هم نشانه آلرژیه گاهی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اونایی که بچشون آلرژی به پروتئین گاو داره     تو دوران حاملگی شیر میخوردن

من تو حاملگی گاهی شیر میخوردم.

الان مشخص نیست دخترم به چی آلرژی داره شاید پروتیین گاوی نباشه

آره به نطرم نرمال نیست حالت خلطی داره انگار یه مقدارم رنگش سبزه درسته؟ سبز هم نشانه آلرژیه گاهی

😔😔 سبزش واسه شیرخشکه با بلغمش چ کنم این نیوکیت اینا وزن نمیدن

ن بابا !! خیلی چیزای دیگه هست چیزایی ک فکرشم نمیکنی

پسرمنم داشت و آلرریش بصورت رگه های  خونی تو پی پی اش بود...بهش شیرخشک آپتامیل پپتی میدادمو وقتی به غذا خوردن افتاد خیلی رعایت کردن خداروشکر 10 ماهش که شد خوب شد ...البته اینم بدون اونایی که حساسیت به مروتئین گاوی رو به صورت رگه های خونی دارن زودتر خوب میشن و خفیفتره حساسیتشون ولی رعایت کن که زود خوب شه انشالله 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من دکترم گف فقط مرغ سیب زمینی هویج نون و سیب پخته شیرم کم شد الان فقط خشک میدم حتی ربم نباید بخوری

شیر خشک چی میدی؟ اونم محصولات گاویه دیگه

شیر سویا هم که سویا حساسیت زائه دکترم گفت سویا هم نخور.

نگفتی بچت چند وقتشه؟

تست آلرژی شنیدی؟من دیگه کلافه شدم شاید واسه دخترم تست آلرژی انجام بدم

من تو حاملگی گاهی شیر میخوردم. الان مشخص نیست دخترم به چی آلرژی داره شاید پروتیین گاوی نباشه

من همیشه شیر میخورم خیلی میترسم الرژی به چیزی بگیره چون خودم خیلی شکمو هم نمیتونم خودمو منع کنم از چیزی    حتی الانم باردارم همه چی میخورم  

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
پسرمنم داشت و آلرریش بصورت رگه های  خونی تو پی پی اش بود...بهش شیرخشک آپتامیل پپتی میدادمو وقتی ...

مدفوع بلغمی هم عیب داره واسه بچه الرژیک؟شمام فقط خشک میدادی؟

شیر خشک چی میدی؟ اونم محصولات گاویه دیگه شیر سویا هم که سویا حساسیت زائه دکترم گفت سویا هم نخور. ن ...

پپتی جونیور میدم واسه این بچهاست سویا نیست نزدیک چهارماه شیش ماع ب بعد تسته😔

پسرمنم داشت و آلرریش بصورت رگه های  خونی تو پی پی اش بود...بهش شیرخشک آپتامیل پپتی میدادمو وقتی ...

من واقعا رعایت کردم کااامل. اما هیچ تغییری نکرد متاسفانه