2777
2789
عنوان

شوهر وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 4820 بازدید | 174 پست
دختره ۱۵ ام دی دنیا میاد اولا اینجوری نبود هر چی به دنیا اومدن بچه نزدیک میشه وحشی تر میشه روی واقعی ...

دختر تا هفت سالگی با مادر هست

الکی داره تهدید میکنه

اصلا ازش نترس

یکم قوی باش

کسی که جرات میکنه سه تا بچه بیاره باید محکم تر از این حرفا بجنگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تو چرا فک میکنی این آدم حرف زدن درست میشه اصلا درست شدنی نیس کسی که لیوان پرت میکنه جلو بچه فحش ...

جدا نمیشه که الان بهش بگم بیا جدا شیم لیوان ک هیچ در و دیوارو میپوکونه هی میگم صبر کنم خودش اگر میخاد جدا بشه بره که منو مقصر ندونه بگه تو خراب کردی زندگیو ولی نه قصد رفتن نداره فقط میخاد مثل زندان بان ها منو عذاب بده بخدا حالم انقد خراب میشه وقتی چیزی میخره برای خونه راضیم بریزم اشغالدونی ولی نزارم بچه هام بخورن از پولی ک اون خرج میکنه چون اخرش همش منت میکنه

با مادر عوضیش نقشه کشیده همیتجوری با سلیطه گری و دعوا و جار جنجال منو بترسونه بچه رو بگیره ببره برای ...

آه خبری نیست ترامپ هزاران بچه رو کشت چی شد کو آه عقلتو بزار پای بچهات دیگ بارداری تا چی بود. بخدا. دوتا داشتی که ببینم چقدر این دنیا کثیف. زوجر اوره ازش طلاق بگیر بابات سنش بالا یادشم نمیاد که نگران بشه بچهاتو نجات بده فقططططط بچهاتو نجات بده

دختر تا هفت سالگی با مادر هست الکی داره تهدید میکنهاصلا ازش نترس یکم قوی باش کسی که جرات میکنه سه تا ...

میدونم ک تا ۷ با مادره ولی اینا خانوادگی سلیطه ان پاش برسه مادرش میاد با بی ابرویی و جار جنجار و تهمتای الکی منم میزنه حوصله درگیر شدن با ادمای نفهم رو ندارم دیگه بریدم انقد برای یه ذره زندگی کردن بدبختی کشیدم راضیم بچه شو هم برداره بره فقط از زندگیم وقتی نمیتونه بچه های منو ببینه

نه بهش گفتم به بخشیدن باشه حضانت بچه که قراره دنیا بیادو بده بهم مهریه ام همه رو میبخشم برو به سلامت ...

اصلا نیازی به این چیزا نیس

بچه دختر تا هفت سالگی با مادره

هم مهریه ت میگیری هم دخترت

جدا نمیشه که الان بهش بگم بیا جدا شیم لیوان ک هیچ در و دیوارو میپوکونه هی میگم صبر کنم خودش اگر میخا ...

منت به درک بچهات نجات بده مدرک که بگه تو زندگی خراب کردی. من میمیرم کسی بچمو اذیت کنه. یک دقیق هم نمیمونم

آه خبری نیست ترامپ هزاران بچه رو کشت چی شد کو آه عقلتو بزار پای بچهات دیگ بارداری تا چی بود. بخدا. ...

یادش نمیاد همین امروز پیام داده بهم که از زندگی اولت خیری ندیدی ایشالله با این شوهرت خوشبخت بمونی و خوش زندگی کنی اصلا پیام شونو خوندم انقد گریه کردم از ساعت ۱۲ تا الان که

هر وقت میام تو نی نی سایت میفهمم بیشتر مردا وجدانا مضخرفن ،😐اخه گوسفند اندکی درک و شعورهم خوب چیزیه، من نمی فهمم این مردا کی میخان درست بشن.

عزیزم نماز اول وقت بخون، خداوند کمکت میکنه

میگن نماز شبم برای اینکه شوهر رفتارش بهتر بشه خیلی خوبه، تو اطرافیان خودمم دیدم....

مادرش داره درسش میده

اره عقده ای .هر روز ظهرا میره اونجا درساشو حفظ میکنه میاد خونه سر بچه ها خالی میکنه یه بار دیگه انقد داد زد مجبور شدم بچه هارو بزنم که یه وقت اون بلند نشه بزنه بچه رو بعد ک اروم بود بهش گفتم الان اینا کتک میخورن خوشحال میشی دلت اروم میشه اینا یتیم حساب میشن اگر بچه خودتو ۱۰۰ بار دوست داری اینا رو باید بیشتر دوست داشته باشی چون خیری از پدر خودشون ندیدن نه این که تو ام تبر دشمنی سمتشون بگیری حالا بچه های ساده ی منم انقد دوسش دارن از در میاد انقد براش ذوق میکنن ولی اون حالیش نیست هیچی