jio مدیر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 1266 عنوان مامانای تیر و مرداد ۹۹ بیاین با هم باشیم.😍😍😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 222 پست بیاید بگید موعدتون کی بود ، علائمتون چی بود الان حالتون چطوره و ..: من ۲۷ آبان موعدم بود و یبوست و سینه درد و تکرر ادرار توی شب دارم ترشحم هم معمولیه نه زیاده و نه کم ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍 1398/09/01 | 19:05 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nikan_monik عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59 من به مامانم و دو تا از خواهرام گفتم و به داداشم و خواهر بزرگم نگفتم همسرم هم به مامان و باباش گفته خیلی هم خوب...من نمیدونم چجوری بگم...خنده ام می گیره بهش فک میکنم 😂 دلم میخواد یکم هیجان انگیز کنم قضیه رو ولی نمیدونم چیکا کنم...واکنششون چی بود جیو جان
jio مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 1266 خیلی هم خوب... من نمیدونم چجوری بگم... خنده ام می گیره بهش فک میکنم 😂 دلم میخواد یکم هیجان انگیز ... همشون ازم دورن ولی کلی خوشحال شدن باور نمیکردن ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍
nikan_monik عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59 همشون ازم دورن ولی کلی خوشحال شدن باور نمیکردن آخی, چه خوب که خانواده همسر دورن :)) خانواده همسر من خیلی خوبنا, ولی همین خوبشم اگه دور بود بهتر بود 😂اقدام چندمت بود ? تازه ازدواج کردین?
jio مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 1266 آخی, چه خوب که خانواده همسر دورن :)) خانواده همسر من خیلی خوبنا, ولی همین خوبشم اگه دور بود بهتر بود ... نه من پنج ساله ازدواج کردم بچه نمیخواستیم خودمون. یکسال اقدام بودم دست و پا شکسته و چند ماه هم تحت درمان بخاطر تنبلی ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍
nikan_monik عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59 نه من پنج ساله ازدواج کردم بچه نمیخواستیم خودمون. یکسال اقدام بودم دست و پا شکسته و چند ماه هم تحت د ... به سلامتی, خوشبخت باشین...منم سه ساله ازدواج کردم... مام خودمون نمیخواستیم.
پیشی_ناز عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 3453 فدات شم,همچنین. واسه منم مدیکوره, ولی جالبه واسه شما رنگی بود... ای جان مبارکه.مال من مارک روژان بود برا همین قرمزه ❤️
jio مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 1266 جوجوی منم مرداد بدنیا میاد تو وات ساپ گروه دارین نه ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍
jio مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 1266 ملاركههههههههههههههههههههههههههههه_كي فهميدي؟ ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍
lararab عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 154 سلام منم ۱۸ ابان موعدم بود..سر موعدم لکه بینی داشتم ک فک کردم پریود شدم.اما قط شد یه هفته بعدش تست زدم ک مثبت بود .آز نرفتم.یک شنبه رفتم سونو قلب کوچولوش تند تند میزد😍گفتن ۶ هفته الان ۶ هفته و ۴ روزم.سایت تاریخ زده ۳۰ تیر🤗