2777
2789

سلام.بچه ها شما تو شرایط زندگی ما بودین چیکار میکردین.بابا مریض.داداشم مریض.برادرزاده ام معلول.خواهر با یکی عقد بسته که پسره کار نداره سطح تحصیلاتش پایین.فقط یکم قیافه داره.خودم یکیو دوس داشتم تنهام گذاشت.پش سرمون حرف میزنن.خیلی دلم از این شرایط گرفته اس.اصلا حوصله زندگی کردنو ندارم.میگن ناشکری نکن ولی وقتی از این شرایط کم میاری چیکار کنی اخه.کاش خدا خودشو یه لحظه تو شرایط آدم قرار بده

سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید

مریضی پدر و برادر چیه؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

من یا آهنگ میذارم میرقصم یا خونه تمیز میکنم یا دکوراسیون خونه‌ رو عوض میکنم یا میرم خرید 

بیرون رفتن خیلی خوبه حتما امتحان کن

امیدوارم مشکلاتت حل بشه عزیزم 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اميدوارم هر چه زودتر بابا و برادرت خوب بشن موقع ازدواج چشماتو باز كن كه به ازدواج خوب داشته باشي كه يه غصه ديگه بهشون اضافه نكني

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من یا آهنگ میذارم میرقصم یا خونه تمیز میکنم یا دکوراسیون خونه‌ رو عوض میکنم یا میرم خرید  بیرو ...

ممنونم.انقدی دلم گرفته اس که واقعا نمیدونم چیکار کنم

سرکار نمیشه بری؟

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
اميدوارم هر چه زودتر بابا و برادرت خوب بشن موقع ازدواج چشماتو باز كن كه به ازدواج خوب داشته باشي كه ...

ممنونم.بخدا نمیدونم چرا تو ازدواج شانس نداریم.اصلا خیلی از این شرایط خسته ام

بابام سرطان.

عزیزم خیلی سخته. 

اما خدا بزرگتر از تصور ماست

از رحمتش ناامید نشو

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
ممنونم.انقدی دلم گرفته اس که واقعا نمیدونم چیکار کنم

منم مامانم نمیتونه راه بره خواهرم باهام مشکل داره خواهر زادم مریض شده بابام کمرش شکسته و.... اما سعی میکنم با این کارا خودمو آروم کنم 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

انشالله مشکلاتت بزودی برطرف بشه 

ذکر یونسیه رو زیاد بخون هم برای رفع هم و غم خوبه و هم مشکل گشاست

لا اله الا انت؛ سبحانک؛ انی کنت من الظالمین 

دعای فرج هم خوبه زیاد بخون معنیش رو هم بخون 

الهی عظم البلا و برح..... 

اینو امام زمان به یه اسیر یاد دادن ازاد شد 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
عزیزم خیلی سخته.  اما خدا بزرگتر از تصور ماست از رحمتش ناامید نشو

خیلی.بخدا کم اوردم.دلم میخوهد بزارم برم جای که فقط خودم باشم و خودم