2777
2789
عنوان

دلتون از شرایط میگیره چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 42 پست
انشالله مشکلاتت بزودی برطرف بشه  ذکر یونسیه رو زیاد بخون هم برای رفع هم و غم خوبه و هم مشکل گش ...

ممنون از محبتتون.چشم گلم میخوونم

سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید

عزیزم منم یکم درگیری خونوادگی داریم. و خیلی خیلی اعصابم خورد میشه. بحث مریضی طلاق و شکایت و اینا.... 

حتی در مورد همسر هم بوده بعد از کلی اذیت شدن تصمیم گرفتم اول اول اولویت فقط خودم باشم... فقط خودم باشم.. 

تا جایی درگیر مسائل بقیه بشو که به خودت ضربه نزنی.. این مساله پذیرشش سخت هست. مثلا میگی بابام گناه داره با داداشم با هرکسی. 

ولی اینو بدون که اونا به روحیه شاد و سالم تو نیاز دارند.. 

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مامانم نمیتونه راه بره خواهرم باهام مشکل داره خواهر زادم مریض شده بابام کمرش شکسته و.... اما سعی ...

الهی خدا گره از کار همه وا کنه.کاش منم بتوونم

عزیزم منم یکم درگیری خونوادگی داریم. و خیلی خیلی اعصابم خورد میشه. بحث مریضی طلاق و شکایت و اینا.... ...

میدونین بزرگترین ایرادم اینه که خیلی درگیر مسائل میشم.غصه همه چیو میخورم.بخدا دخترخاله هامو میبینم میگم اخه چی کم داشتم که این شدم.ناسلامتی فوق لیسانس دارم ولی ....

بخوام دردودل کنم بازم میزنم زیرگریه

حتی این مساله در مورد همسر آدم هم صادق.... 

من شوهرم کارش جوری بود که شب کار بود. همش میومد خونه غصه میخوردم که چرا خوابش جابه جا شده. گناه داره. همش کسل بود.. 

بعد دیدم نه تنها ازم تشکر نمیکنه تازه میگه تو چرا اینقدر بد اخلاقی..... حالا به خاطر ناراحتی خودش بد اخلاق شده بودم. حالا خیلی راحت توخونه ورزش میکنم. تفریح خودمو. آرم. به خاطر کسی هم نه عصبی میشم و نه ناراحت خودمو میکنم.. 

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند

گاهی انقدر دلم میگیره ک  حس خفگی بهم دست میده ب خدا پناه میبرم تنها چیزی ک ارومم میکنه ت این شرایط هیچ امیدی ب عیر  خدا ندارم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
حتی این مساله در مورد همسر آدم هم صادق....  من شوهرم کارش جوری بود که شب کار بود. همش میومد خو ...

طفلی خواهرمم گیر یه آدم زبون نفهم افتاده که نه واسش خرید میکنه .همشم اذیت میکنه منم بهش گفتم نسبت بهش بی تفاوت باش.نسبت به همچین آدمای باید بی تفاوت بود تا شاید آدم شدن

گاهی انقدر دلم میگیره ک  حس خفگی بهم دست میده ب خدا پناه میبرم تنها چیزی ک ارومم میکنه ت این شر ...

دقیقا منم الان تو این حالم انگاری دارم خفه میشم

تا بیدارم باید بجنگم تا پیروز بشم به این همه مشکلات, قبل خواب سعی میکنم چشمم رو ببندم و زندگی خوبی ر ...

بعد حالت بهتر میشه؟

بابام سرطان.

عزیزم لطفا برو تاپیک بیاین ی انرژی بدم رو بخون لطفا برو 😊

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3501000/انرژی-مثبت-و-ارامش

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        
موقتی آره. اما من ول کن جنگیدن نمیشم. 

کاش منم بتوونم.انقد افسرده شدم که قیافمم زشت شده.اعتماد به نفسمم از دس دادم.اونم جلو دخترخاله هام که مثه دشمن آدم میمونن

من چله برمیدارم اینجوری روزا راحت تر میگدر ازخدا میخوام ب صلاح خودش خوشبختی بزرگ بیار ت زندگیم 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.