2777
2789
عنوان

دلتون از شرایط میگیره چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 42 پست
من وقتی نارحتم فقط میخوابم حداقل فکرو خیال نمیکنم 

بخدا تو شرایط سخت خوابیدن هم نعمت.قدرشو بدون

سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
من چله برمیدارم اینجوری روزا راحت تر میگدر ازخدا میخوام ب صلاح خودش خوشبختی بزرگ بیار ت زندگیم 

ممنونم عزیزدلم.الهی همه بنده های خدا طعم خوشبختی رو بچشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونین بزرگترین ایرادم اینه که خیلی درگیر مسائل میشم.غصه همه چیو میخورم.بخدا دخترخاله هامو میبینم م ...

عزیزم من گلی برات نوشته بودم پرید.. 

سعی کن خودتو تغییر بدی.... من ی موقعی خیلی غصه ی ازدواج خاهرم خوردم. خیلی.. همش عصبی بود. جیغ میزد.. 

حالا چی شد. ازدواج کردو بچه دار هم شد. فقط این شد که من عصبی و استرسی شدن و درسای دانشگاهمو نخوندم و معدلم 15 شد. 

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند
کاش منم بتوونم.انقد افسرده شدم که قیافمم زشت شده.اعتماد به نفسمم از دس دادم.اونم جلو دخترخاله هام که ...

من پیش روانپزشک میرم, دارو میخورم. بهترم

هفت بار افتادی, هشت بار برخیز
عزیزم لطفا برو تاپیک بیاین ی انرژی بدم رو بخون لطفا برو 😊 https://www.ninisite.com/discussion/ ...

چشم.ممنون از لطفتون😘

بخدا تو شرایط سخت خوابیدن هم نعمت.قدرشو بدون

والا بخدا  من از تو بدترم به قران هر کاری میکنم  فکروخیال نکنم بعد چن دقیقه دوباره میان یادم  خوشی چن دقیقه هم بهم نیومده دلم برا دوتا خواهرم میسوزه اونام خوشی ندارن

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
عزیزم من گلی برات نوشته بودم پرید..  سعی کن خودتو تغییر بدی.... من ی موقعی خیلی غصه ی ازدواج خ ...

من صبورمااااا ولی الان دیگه کم اوردم.ذهنم خیلی درگیر شرایط خیلی

والا بخدا  من از تو بدترم به قران هر کاری میکنم  فکروخیال نکنم بعد چن دقیقه دوباره میان یا ...

نمیدونم واقعا واسه چی خلق شدیم که همش تو غصه باشیم.امید دارم یه روزی همه آدما به آرامش برسن

عزیزم لطفا برو تاپیک بیاین ی انرژی بدم رو بخون لطفا برو 😊 https://www.ninisite.com/discussion/ ...

خیلی به دلم نشست.ممنون از لطفتون عزیزدلم

خیلی به دلم نشست.ممنون از لطفتون عزیزدلم

خواهش عزیز دلم 

الان همه مشکل دارن ولی من امید دارم ک ی خبر خیلی خوب تو راهه برای هممون 

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        
خواهش عزیز دلم  الان همه مشکل دارن ولی من امید دارم ک ی خبر خیلی خوب تو راهه برای هممون

امید به بزرگی و لطف خدا