2777
2789

من قدبلندم و . وچادری دوس دارم با چادرم شیک پوش هم باشم

چجوری میشه با چادر خوشتیپ بود؟

چه رنگ کیف وکفش ولباسی به چادر مشکی میاد؟؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍

کیف و کفش ست 

رنگش مهم نیست

چادر تمیز لباس های اتو شده 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چادرت همیشه اتو کشیده و تمیز باشه  ساق دست و روسریت ست باشه  کیف و کفشتم ست باشه  ...

از زیر روسری موهام میاد بیرون 

چجوری لبنانی ببندم؟

بعضیا با چادر خیلی مرتبن چادر از سرشون نمیفته روسریشون عقب نمیره و نامرتب نمیشه...

بعضیام مثل من صب که ببرون میرن حسابی مرتبن شب که بر میگردن چادرشون خاکی شده روسریشون چرخیده و عقب رفته 😐😐من که دیگه چادر نمیپوشم...

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
بعضیا با چادر خیلی مرتبن چادر از سرشون نمیفته روسریشون عقب نمیره و نامرتب نمیشه... بعضیام مثل من صب ...

مثل منی که

مهمترین چیز روسری زیبا و مرتب بسته شده ست، روسریتو خوب سفت کن که هی کج کوله نشه

لبنانی ببند، یا زیر گلوتو با گیره محکم کن، بعد دور گردنت مدل بده

بعدم یه کفش قشنگ و شیک، اگه یکم پاشنه دار باشه بهتره

استایلت موقع وایسادن و راه رفتن صاف باشه

مثل منی که

دیگه من نمیپوشم البته اعتقاد به چادر ندارم(با احترام میدونم خیلیا دوست دارن من با اینکه مسلمونم و اسلامو قبول دارم ولی بخش حجابش واسم حل نشده💖)فقط به خاطر رسم خانواده بود همین الانم مثلا تا تراس برم به خودم باشه بی حجاب میرم شوهرم و بابام ولی نمیذارن😕

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
دیگه من نمیپوشم البته اعتقاد به چادر ندارم(با احترام میدونم خیلیا دوست دارن من با اینکه مسلمونم و اس ...

حجاب در قران اومده اگه قبول داری اسلام را بدون حجاب الززامیه

دیگه من نمیپوشم البته اعتقاد به چادر ندارم(با احترام میدونم خیلیا دوست دارن من با اینکه مسلمونم و اس ...

منم با اینکه چادرمو خودم انتخاب کردم و هیچ زوری توش نبود، زیاد اعتقادی بهش ندارم. فقط به دلیل اینکه چشم ناپاک خیلللللی زیاده میپوشم.هیز خیلی زیاد داریم اذیت میشم وگرنه من سالهاااا با مانتو بودم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
منم با اینکه چادرمو خودم انتخاب کردم و هیچ زوری توش نبود، زیاد اعتقادی بهش ندارم. فقط به دلیل اینکه ...

خب منم دقیقا از حجاب اینو برداشت کردم که جوری لباس بپوشی که نظر نامحرم جلب نشه.منم اونقدر ساده و بی ارایشم اکثر اوقات که تا این پلنگا هستن نظر کسی به من جلب نمیشه😂

حجاب در قران اومده اگه قبول داری اسلام را بدون حجاب الززامیه

میدونم خوندم قرانو.ولی به اون شکل که بهمون میگن براشت نکردم ازش

میدونم خوندم قرانو.ولی به اون شکل که بهمون میگن براشت نکردم ازش

خب بخاطر همون نگاه ناپاک حجاب واجب شده

مثلا من اگه مردی به سینه وباس نم نگاه کنه چندشم میشه توچادر کسی نگاهم نمیکنه ولی بامانتو دیدم توخیابون خیلی نگاههها به باس ن وانداممه