2777
2789
عنوان

کیا خستن ازمجردی.بیاین درددل کنیم

1470 بازدید | 134 پست

منم خستم ازتنهایی.نمیدونم فقط مجردباشی این حس داری یا اگه ازدواجم کرده باشی بازم حس تنهایی میشه باشه باتو

انقدر الان حس بدی دارم نت نبود منم درگیر یه رابطه مجازی شدم ازش خبر ندارم . یه عشق پرازدلهره است نمی دونم چه بکنم . تنهادلخوشیم پیاماش بود که نیست ...

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خیلیا مث خودت به این نتیجه رسیدن تو این بی نتی 😆

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

عزیزم زندگی مجردی بهترین حس دنیاس

اصلا ازدواج نکن

دوست پسرم ول کن که اصلا به درد نمیخوره

اگه هدف داری تو زندگیت دنبالش بری و موفق بشی اصلا درگیر عشقو عاشقی نشی میفهمی چقدد زندگی قشنگتره

خدا هست...❤🙏🏻
رابطه مجازی بخداخوب نیس نکن باخودت

یکدفعه پیس اومد . من قوی بودم همیشه عاشق نمیشدم به این زودیا . ولی تنهایی دیوونم کرده

یکدفعه پیس اومد . من قوی بودم همیشه عاشق نمیشدم به این زودیا . ولی تنهایی دیوونم کرده

قیافشم دیدی؟ منظورم از نزدیکه تو خیابون؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

والاه منم از مجردی خستم😅

اصن شرایط یجوریه که مجردا میخان متاهل بشن، متاهلا مجرد

ولی رابطه خوبه، وای با اهلش. رابطه ی مجازی و لانگ دیستنس رو اصلااااااااااا پیشنهاد نمیکنم عزیزم.

حال دلت خوب😙😙😙

منم دلخوشیم چک کردن آنلاین آفلاینش بود😄

خب همین.میگه شماره بده بزنگم.صدات رو بشنوم .ندادم الان منتظرچیم نمیدونم

عزیزم زندگی مجردی بهترین حس دنیاس اصلا ازدواج نکن دوست پسرم ول کن که اصلا به درد نمیخوره اگه هدف ...

باهاتون مخالفم، عشق از بهترین های زندگیه ولی به شرطی که عاقل شده باشیو بالغ😉