2777
2789
عنوان

کیا خستن ازمجردی.بیاین درددل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 134 پست
منم تنهام ومجردم وازاین حس متنفرم ولی اخه رابطه مجازی؟رابطه ای ک به نت وصل  یه رابطه واقعی پی ...

چجوری پیدا کنم

مگه نباید پیدا بشه

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق اینجوری درسته.قراربزارم ببینمش.ناجورنباشه.اگه چیزی که میگه نباشه چی. اسمش گفته کارش خانواده اش ...

اره عزیزم، اولش با خودت دو دو تا چهارتا کن، و خط قرمزهات رو مشخص کن

بعدش تحت هیچ شرایطی به طرف مقابلت اجازه نده این خط قرمز هارو بشکنه.

شناخت طرف مقابل هم زمان میبره، عحله نکن و خیلی بهش کیپ نکن فعلا😉💕

تا ندیدیش وابستش نشو... حرف باد هواست  وقتی قیافه طرفو میبینی و دو کلمه رو در رو باهات حرف میز ...

میترسم ببینمش.اونی نباشه که گفته.کنجکاوم.ولی ترسم هست

میترسم ببینمش.اونی نباشه که گفته.کنجکاوم.ولی ترسم هست

چکارست؟چند سالشه؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
حس مسولیت ،الان راحتم واسه خودم  اعصاب خوردی و دعوا با شوهر نیست  ایترس گرونی و بی پولی& ...

یه حسی بهم میگه.قبل ازاینکه بری ببینیش تمومش کنه.چند روز که گذشت.انگار عقلم داره میاد سرجاش

وابستگی پیداکردم . سخته 

یه حسی بهم میگه.قبل ازاینکه بری ببینیش تمومش کنه.چند روز که گذشت.انگار عقلم داره میاد سرجاش وابستگی ...

درم‌نمیکنم با آدمی که فقط چت کردی و ندیدیش و حتی شمارتو نداره چجوری وابسته شدی!! از رو تنهایی به هر رابطه ای دل نبند 

چکارست؟چند سالشه؟ 

33سالش.دانشجودکتراست.میگه قایم مقام یه شرکته .پست مدیریتی داره.باباش ازاون گردن کلفتاست.میگه از تفکر من خوشش میاد این براش مهمه

خب نباشه، بهتررررررر همین اوله کاری و بدون وقت تلف کردن خودشو نشون داده😅😅😅

دیگه رهاش کنم چطوره؟.این چند روز مث معتاد تو ترکم . داره کمرنگ میشه برام.همین حالا اصلا برام مهم نیست نت وصل میشه نمیشه پیام داده نداده

درم‌نمیکنم با آدمی که فقط چت کردی و ندیدیش و حتی شمارتو نداره چجوری وابسته شدی!! از رو تنهایی به هر ...

اره.عقلم پریده بود.ناامیدی.شدید

کاشکی یکی درکم میکرد

منم دلخوشیم چک کردن آنلاین آفلاینش بود😄

عااااالی بود😂😂😂😂😂

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...