2777
2789

تو شهر غریبم شوهرم تا دیروقت سر کاره. چند بار بی دلیل دیدم قالی و کفشای جا کفشی رو به هم زدن و ریختن بیرون.ولی کفشا سر جاشه. یه صحنه وحشتناک و شلوغ. از طرفی یبار صبح که داشتم همسرمو بدرقه میکردم بره سرکار دیدیم در خونه بازه. با اینکه هزار درصد مطمئنم بسته بودیم شب. همسایه ها همه موجه و سن بالا. مغزی قفل در رو هم موقع تحویل گرفتن خونه عوض کرده بودیم. کفشا و جاکفشی رو آوردم داخل هرچند جا نداریم تو ورودی و پذیرایی گذاشتم و بدشکل شد. ولی باز بودن در اون شب و به هم ریختن کفشا بدون اینکه دزدیده بشن بنظرتون کار کیه اخه. به خدا همه سن بالا و موجه هستن همسایه ها بچه کوچیک هم نداریم تو ساختمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم خیلی میترسم. عادی نبود. حتی شوهرم که مرده ترسیده بود و همش بهم زنگ میزنه وسط کار.

۷ایت الکرسیو۱۱بار قدر بخون بعد نماز صبح بسپر یه خدا همه چیو بعد هیچی به چپتم نباشه چون خودتو نو سپردی دست قدرت مطلق

خیالات میکنیبرو باشگاه یا کلاسی سرگرم کن خودتو

نه عزیزم شوهرم هم دید. و تعجب کرد حتی تو گروه ساختمون مطرح کرد که یعنی چی این کارا چند بار تکرار کردید اونام نوشتن بخدا چنین کاری نکردیم. مشغولم کاری مثل بازاریابی دارم شاید نهایت روزی دو ساعت بیرون باشم ولی بیشتر مواقع تنهام

خونه خواهرم کفشدزدی چند بار اتفاق افتاده از بیرون ساختمون اومدن چون ساختمونش همه آشنان.

شاید این دزده تا خواسته ببره کسی اومده ترسیده.

شما هم درو قفل کن خطری نداره تو نمیان