2777
2789
عنوان

کیا خستن ازمجردی.بیاین درددل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 134 پست
سلام من یه پسر ۳۰ ساله از تهران و نمیخوام سینگل باشم  زنگ بزنید ۹۲۲۴۶۳۹۸۸۳

الان داری تبلیغ میکنه.میخای بگم بابام بهت زنگ بزنه.چون تا از فیلت.ر ش رد نشه راه نمیده!!!

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

آقای محترم، رعایت لطفا  

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره حق با تو....مجردی هم میتونه شیرین باشه.اگه خودم بی جهت تلخش نکنم!

گل گفتی آی گل گفتی.

ما چقدر خودمونو اذیت میکنیم عزیزم!

خیلیا الان ازدواج درست نداشتن، آرزوشونه برگردن به عقب.

من خودم بعضی موردا که به ازدواج ختم نشدن (خواستگارهام)

اولش ناراحت شدم

بعد فکر کردم خب شاید بعدش خیلی بدتر تموم میشد!

شاید اون خدایی که ازش خواستم کمکم کنه

جلوی اشتباهمو گرفته و نذاشته ضرر کنم. با هزار تا مکافات فردا طلاق بگیرم. ولی دعا میکنم تو بهترین زمان ممکن بهترین آدم ممکن سر راهت قرار بگیره و خوشبخت بشی😍

اصلاح میکنم حرفمو. نه اینکه ازدواج کنی و خوشبخت شی!

همین الان باید خوشبخت شی ... یه مجرد خوشبخت!

بعد با آدم درست ازدواج کنی و خوشبختی هاتونو به اشتراک بذارین.

الان خیلی وقت خوبیه برای کار کردن روی خودمون

که یه آدم پخته و بالغ و باسواد بشیم.

من مطمئنم اگر مجردهای نالان باشیم فردا تبدیل به متاهل های نالان میشیم! ازین زنهای غرغرو دیدی؟ صبح تا شب غر میزنن ناله میکنن😂😂😂 همیشه ناراضین! وقتی بچه ندارن همش این دکتر و اون دکتر... وقتی بچه دار میشن همش غر میزنن که خواب نداریم!

بنظرم الان وقت ساختنه خودمونه... جسمی و روحی!

باید سعی کنیم یک دختر فوق العاده قوی بسازیم.

که فردا یه همسر عالی و یک مادر فوق العاده بشیم.

اصلا اینطور نیست که الان بلاتکلیف باشیم

یا یه موجود اضافه...

ما باید خودمون هویت داشته باشیم. تنهای تنها!

من میخوام یه چالش بذارم برای خودم

روی خودم کار کنم.

روی جسمم... روحم... روی معنویتم... همه چی

من که الان غیبت میکنم چجوری فردا دختری تربیت کنم که غیبت نکنه یا خاله زنک نباشه...

واقعا فکرشو میکنم میبینم اصلا آماده نیستم که مسئولیت زندگی یه آدم دیگه رو به عهده بگیرم! یا کسی رو خوشبخت کنم! تا خودمو خوشبخت نکنم هیچکس دیگه رو هم نمیتونم خوشبخت کنم.

گل گفتی آی گل گفتی. ما چقدر خودمونو اذیت میکنیم عزیزم! خیلیا الان ازدواج درست نداشتن، آرزوشونه برگ ...

این رو گفتی درد دلم تازه شد..من یه خواستگار داشتم تقریبا جزو اولین خواستگارام بود..از خدا که پنهون نیست از تو چه پنهون.من عاشق قیافه اش شده بودم.بابام اجازه نداد.انقد کنف شدم .چند روز گریه کردم.ولی بالاخره گفتم قسمت نبود پذیرفتم

اصلاح میکنم حرفمو. نه اینکه ازدواج کنی و خوشبخت شی! همین الان باید خوشبخت شی ... یه مجرد خوشبخت! ب ...

عزیز دلم.منم آرزو میکنم تو و همه مجردا یعنی هممون.با کسی که ازش خوشمون میاد ازدواج کنیم.یه ازدواج توام با خوشبختی.پر ازعشق....حالم دیگه بهترشده.گمونم

به شرطی که بابام بذاره!

اصلاح میکنم حرفمو. نه اینکه ازدواج کنی و خوشبخت شی! همین الان باید خوشبخت شی ... یه مجرد خوشبخت! ب ...

بله تو واقعا دید خاصی داری عزیزم.کاملا هم باهات موافقم.اگه ما خودسازی نداشته باشیم.معلوم نیست چه نسلی تحویل جامعه میدیم.فرزندآوری فقط کمیت ش نیست که مهمه کیفیت ش هم مهمه.!

بسیار عالی، خردمندانه، اخلاق‌مدار، آینده‌نگر و نگاه درست به تشکیل خانواده و جامعه.

خوشحالم که توی نی نی سایت امثال شما هم وجود دارن.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
بسیار عالی، خردمندانه، اخلاق‌مدار، آینده‌نگر و نگاه درست به تشکیل خانواده و جامعه. خوشحالم که توی ن ...

راستش منم حالم خیلی بهتر شد وقتی درددل کردم تو نی نی سایت

به حدی که چیزی هایی رو که تادیروز جلوی چشمم بود و نمیدیدمشون رو دیدم

حتی حسم میگه کسی بهم علاقه داره..تا حالا جلوی چشمم بود ولی من نمیدیدمش

راستش منم حالم خیلی بهتر شد وقتی درددل کردم تو نی نی سایت به حدی که چیزی هایی رو که تادیروز جلوی چش ...

چه عالی  

البته باید خدمتتون عرض کنم که شما خوش‌شانس بودید که افرادی که باهشون برخورد داشتید و تبادل‌نظر انجام دادید افراد خوبی بودن که تونستند چنین حسی رو به شما منتقل کنند. چون معمولا متاسفانه افراد از نظر سطح آگاهی و دانش در سطح کیفی خوبی قرار ندارند ولی اقدام به مشاوره و پیچیدن نسخه برای افراد دیگه میکنن و متاسفانه زندگی بقیه افراد رو با تشویق به اعمال ناپخته، تحت شعاع قرار میدند.

راستش منم حالم خیلی بهتر شد وقتی درددل کردم تو نی نی سایت به حدی که چیزی هایی رو که تادیروز جلوی چش ...

البته شما با توجه به رشته تحصیلی‌تون به نظر میرسه کاملا یه نظر و تبادل نظر رو مورد بررسی و کنکاش قرار میدید.  

البته شما با توجه به رشته تحصیلی‌تون به نظر میرسه کاملا یه نظر و تبادل نظر رو مورد بررسی و کنکاش قرا ...

بله شاید ...چون عقیده دارم علم ،با تجربه بدست میاد درست میگید

سپاسگزارم 🙏🙏

خواهش میکنم، واقعیت رو عرض کردم.