2777
2789
عنوان

با این حال خراب باید برم نهار بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 52 پست
از اون طرف هم شوهرم هیچ گونه ذوقی واسه بچه نشون نمیده یعنی علاقه ای اشتیاقی هیچی. تازه میگفت من به خ ...

ببین مگه میشه اشتیاق نداشته باشه؟؟؟مردااا همشوووون همینحورین تا بچه رو نبینن حس نکنن نمیتونن واکنشی نشون بدن مگه اینکه فیلم بازی کنن من اینو از روانشناس پرسیدم

تو بارداریم شوهرم اصلا عین خیالش نبود اما به محض ابنکه بدنیا اومد شد همه دنیاش

❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
حالت تهوع نسبت به اشپزخونه دارم کلا،

غصه نخور میگذره حالا دوروز از بیرون بگیر دوروز مامانت و مادرشوهرت بفرستن(باهاشون صحبت کن شرایطو بگو) یکی دوروز هم اشپزی کن چیزای ساده بپز تا ابد که نیست وصعیت موقته منم وقتی گرسنم بشه درکم کم میشه احتمالا شوهر شمام مثل منه 😂😂😂😂

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز یه جایی بودم خانومه نوزاد ۱۵ روزه شو گذاشته بود خونه پسر ۳ سالشو بغل میکرد حابه جا میکرد 

شوهرش بعد نیم ساعت رسید خانومه بلند شد گفت عزیزم خسته ای تو بیا بشین خودش سرپا موند 

کلی هم بگو بخند و سر حال بود

خودم فک کردم لوس نباشیم

یا من مشکل دارم یا اون سوپر زن بود😳😳

غذا درست نکن خب بگو نمیتونم

گفتم بهش که حالم بد میشه. اونم تا حدی همکاری میکنه ولی اونقدررررررر غر میزنه روانی میشم. هی میگه خسته شدم کمرم گرفت پام اونجوری شد فلان شدم.اخلاقش بد میشه ،انگار  زن بیچاره بچه رو واسه خونه باباش میخواد

والا بخدا من بوی غذا حالمو بد میکرد9 ماه خودم پختم دادم همسرم خورد 

نه کسی رو داشتم نه کسی کمکم کرد نمیشه که تعطیل کنیم زندگی رو این یه روند طبیعیه (تهوع)

ینی شما میگی 9ماه کاری نکنی؟

حالت تهوع نسبت به اشپزخونه دارم کلا،

مامان من كه حامله نيست بَعضي وقتا به بابام ميگه پاشو خودت درست كن اونم غر ميزنه ولي انجام ميده شما ام يه گوشت در باشه يه گوشت دروازه 

يه دفعه بابام زياد غر زد مامانم تا يه هفته حرف نزد گفت به من چه خودتون كاراتونو كنيد خلاصه ادم شد 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
ناشکدی نکن. کسی رو نداری نزدیکت کمکت کنه؟

نه متاسفانه.پدرشوهر و مادر شوهرم فوت کردن دیگه می مونه برادرشوهر و خواهر شوهر. از اون طرف هم بابای خودم شدیدا مریضه  خواهرم پرستاری مامان و بابام رو  میکنه

از بیرون هم غذا میگیریم ولی خب بیشتر از یه تعدادی نمیشه متاسفانه. 

منم حالم خیلی خراب بود 

اب میخوردم بالا میاوردم

تا پایان ماه ۴ 

درکت میکنم 

آدم از همه چی بیزاره

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
خب حق داری بشین دقیقا براش توضیح بده بعد هم خواهش کن غذا تا یه مدت درست‌ نکنی🤔 وقتی ازش خواهش کنی ...

همکاری میکنه گاهی اوقات ولی اونقدر غر میزنه و از زمین و زمان ایراد میگیره که روانی میشم عزیزم

بلاخره چی اخه همسرت چیکار کنه بدبخت کارای بیزون ب اندازه کافی بخدا سخت و طاقت فرسا هست توقع نداشتع ب ...

عزیزم حرفهای شما درسته ولی هیچی جای سلامتی رو نمیگیره من یه زمانی شاغل بودم اونم چه تایم کاری فاجعه ای. ترجیح میدم که الان همون کارو انجام بدم ولی این حالت تهوع و ضعف فقط یک ساعت ازم دور شه.وقتی یه سره تو دستشوییم.

همکاری میکنه گاهی اوقات ولی اونقدر غر میزنه و از زمین و زمان ایراد میگیره که روانی میشم عزیزم

وقتی غر میزنه بهش لبخند بزن شروع کن ازش فیلم بگیر بگو برای بچه نگه میدارم وقتی بزرگ شد نشونش بدم

من شنیدم مرد ها تا بچشونو بغل نکنن هیچ حسی بهش ندارن

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
بخاطر غر زدن شوهرت از نعمت خدا ابراز پشيموني ميكني؟ اينقدري خودت رو ضعيف و دست كم نگير  تو ماد ...

اخه مشکل اینجاست که شوهرم یه جوری رفتار میکنه که انگار بچه فقط واسه منه. میگه چند ماه قبل زایمان برو خونه مامانت تا چند ماه بعد زایمان. یعنی فقط منظورش اینه برو به دنیا بیارش وقتی اوضاع خوب و اروم شد بیا.حالا مامان و بابای منم مریض،خواهرم یه سره مراقبشونه.