2777
2789
عنوان

با این حال خراب باید برم نهار بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 52 پست
نه عزیزم واسه حالت تهوع و بی حالی خوبه اصلا هم ضرر نداره دکترم واسم نوشته ،من الان ماه چهارمم باز می ...

مرسی عزیزم.پس منم بگیرم حتما.دکتر من واسه تهوع  ب6 نوشت که بی تاثیره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حرفهای شما درسته ولی هیچی جای سلامتی رو نمیگیره من یه زمانی شاغل بودم اونم چه تایم کاری فاجعه ...

اخی شاید من درک تکردم من حاملگیم بدون کوچکترین حالت تهوعی گذشت ولی همیشه میگم خداروشکر زنم مرد بودن خیلی سخته خیلی

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
اخی شاید من درک تکردم من حاملگیم بدون کوچکترین حالت تهوعی گذشت ولی همیشه میگم خداروشکر زنم مرد بودن ...

خدارو شکر واسه شما بارداری خوبی بوده ،متاسفانه من خیلی ویار بدی دارم. طوری که خودم عاجز شدم این حالت تهوع اصلا کم نمیشه. یعنی از صبحش با حالت تهوع بیدار میشم با حالت تهوع میخوابم .از همه چیز حالم بد میشه از اشپزخونه بخصوص.بیشتر از بیست دقیقه سرپا باشم تهوعم شدیدتر میشه و ضعف میکنم.

خدارو شکر واسه شما بارداری خوبی بوده ،متاسفانه من خیلی ویار بدی دارم. طوری که خودم عاجز شدم این حالت ...

کاش منم اینجوری بودم  بخاطر نداشتن ویار وزنم بشدت بالا رفته

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
کاش منم اینجوری بودم  بخاطر نداشتن ویار وزنم بشدت بالا رفته

وای خدا نصیب کسی نکنه.ایشالا بارداری های همه، بدون ویار بد باشه. خیلی اذیت کننده ست عزیزم از دنیا بیزار میشی.