2777
2789
عنوان

با این حال خراب باید برم نهار بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 52 پست
وقتی غر میزنه بهش لبخند بزن شروع کن ازش فیلم بگیر بگو برای بچه نگه میدارم وقتی بزرگ شد نشونش بدم من ...

افرین اینم همینجوریه اصلا حسی نسبت بهش نداره. یعنی طوری رفتار میکنه که انگار من التماسش کردم واسه بچه و اونم مجبوری قبول کرده.در صورتیکه من اصلا بحث بچه رو نمیکردم حتی. اوکی عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من كه حامله نيست بَعضي وقتا به بابام ميگه پاشو خودت درست كن اونم غر ميزنه ولي انجام ميده شما ا ...

کار خوبی کرده.منم خیلی وقتا به حرفاش اهمیت نمیدم وقتی غر میزنه اما خب چون حال خودم خیلی بده دیگه اعصابم بهم میریزه. مثلا من رفتم نزدیک دستشویی که بالا بیارم اون داره سر یه قاشق با من بحث میکنه.که این قاشق باید تو کشوی کابینت باشه نه تو جاقاشقی.

من بارداری سختی دلشتم تا سه ماه تهوع نداشتم کم بود ولی استراحت مطلق بودم ناهار از بیرون میگرف شام مامانم میومد درست میکرد و ظرفارو میشست و کارا رو انجام میداد و میرف دوباره تا روز بعد سه ماه همین شکلی بودم از زنده بودنم بیزار بودم دلم میخاس پاشم کارامو بکنم غذا درست کنم ولی اجازه نداشتم خداروشکز شوهرم با اینکه بچه دوس نداش ولیاصلا غر نمیزد مثلا سفره رو میاورد وقتی میخاس جم کنه من پامیشدم یه تیکه میبردم تا اشپزخونه برمیگشت میگف کجا برو بشین تو دردسر نیفتیم خیلی بد بودجوری بود تو اشپزخونه ک میرفتم غریبی میکردم انگار رفتم یه خونه دیگه چون اشپز خونمو چن ماه ندیدم همش رو مبل یا تخت دراز بودم عین جسد برن اون روزا و برنگردن 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
والا بخدا من بوی غذا حالمو بد میکرد9 ماه خودم پختم دادم همسرم خورد  نه کسی رو داشتم نه کسی کمک ...

من انجام میدم ظرف میشورم غذا هم میپزم نه هر روز ولی بیشتر روزا.ولی خب دیگه نمیرسم وقتی که غذا درست میکنم همون لحظه برم ظرف بشورم، میزارم یه مقدار حالم بهتر شه چند ساعت بگذره عصرش بشورم ولی شوهرم میره پای ظرفها با غر زیاد و بحث همون لحظه میشوره.

الهی😔 اما خدارو شکر کن خیلیا حسرت بچه به دلشونه واسه همین سختیاس که بهشت زیر پای مادراس دیگه کسی ر ...

نه متاسفانه. هیچ کمکی ندارم از طرف فامیل .واقعا بارداری بدی دارم.از بیرون هم کمک بگیرم توان مالی میخواد که ندارم. دقیقا خداییش مادر بودن سخته.

شوهر من قبل بارداري فوق العاده بود جارو ميكرد و.... حتي خودش شام نميخورد دهن من ميزاشت در اين حد ب ...

ای وای چه برعکس شده. خدارو شکر خونه مامان و مادرشوهرت هست عزیزم. ایشالا که شوهرت مثل سابق میشه

ببین مگه میشه اشتیاق نداشته باشه؟؟؟مردااا همشوووون همینحورین تا بچه رو نبینن حس نکنن نمیتونن واکنشی ...

دقیقا الان مطابق حرفهای شماست بدون هیچ حسی. انگار من بچه رو از خونه بابام اوردم.تازه میگه زندگی واسم نزاشتی داشتم زندگی عادیمو میکردم میگم حال خراب و تهوع و بعدا زایمان و دردش رو من باید بکشم بعد تو ناراضی شدی الان. ایشالا که اینطور باشه عزیزم مرسی

غصه نخور میگذره حالا دوروز از بیرون بگیر دوروز مامانت و مادرشوهرت بفرستن(باهاشون صحبت کن شرایطو بگو) ...

مرسی عزیزم مادرشوهرم فوت کرده مادر خودمم هم مریضه یعنی کمکی از فامیل ندارم کلا. اونم هست تاثیر داره واقعا

من دیروز یه جایی بودم خانومه نوزاد ۱۵ روزه شو گذاشته بود خونه پسر ۳ سالشو بغل میکرد حابه جا میکرد&nb ...

احتمالا سوپر من بوده. من اصلا دختر لوسی نیستم یعنی صبر و تحملم خیلییی بالاست حتی خود شوهرم  و خونوادم بارها اعتراف کردن که خیلی صبوری و اهل غر زدن نیستی. حالا برعکس من که غر نمیزنم شوهرم بدجوری غر میزنه یعنی جای زن و مردمون عوض شده.یعنی تو اوج حال خرابی هم حفظ ظاهر میکنم میگم جو خونه خراب نشه. ایراد نمیگیرم . ولی دقیقا شوهرم برعکس منه. همش اظهار ناراحتی نارضایتی ناامیدی و یاس کامل. کلا مدلش اینه.

من بارداری سختی دلشتم تا سه ماه تهوع نداشتم کم بود ولی استراحت مطلق بودم ناهار از بیرون میگرف شام ما ...

حالتو درک میکنم عزیزم.من بیشتر از بیست دقیقه سرپا باشم تهوعم خیلی بدتر میشه و ضعف شدید میکنم به دکتر هم گفتم گفتش که بیشتر دراز بکش و استراحت کن. ایشالا که خدا سلامتی و طول عمر به شوهر و مادرت بده. واقعا شوهر بادرک داشتن نعمتیه. متاسفانه مادر من مریضه نمیتونه بیاد واسه کمک. فقط این روزا به قول شما بگذره و دیگه برنگرده

حالتو درک میکنم عزیزم.من بیشتر از بیست دقیقه سرپا باشم تهوعم خیلی بدتر میشه و ضعف شدید میکنم به دکتر ...

بزو‌خونه مادر شوهرت اگه امکانش هست 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
مرسی عزیزم. واقعا سخته.قرص ارامبخشه یا تقویتی؟

نه عزیزم واسه حالت تهوع و بی حالی خوبه اصلا هم ضرر نداره دکترم واسم نوشته ،من الان ماه چهارمم باز میخورم چون اگه روزی یدونه نخورم حتی نمیتونم از جام پاشم ،ازبس حالت تهوع و بیحالی دارم

پسرام همه دنیای منن 😍😍