من اقدامیم برا دومی یه پسر ۹ ساله دارم ،دو ساله برا دومی اقدامم و نمیشه سه ماهه دکتر میرم ماه اول منو همسرم تمام ازمایشات لازمو دادیم و مشکلی نبود همسرم هم خداروشکر سالم،پریدام از مجردی منظمه ،من حتی بدون دارو بین سیکلم علایم و دردای تخمکگذاری رو دارم،ماه دوم بهم دارو داد ک روز ۱۱ پری سونو شدم و ۴ تا فولیکول داشتم ،۱۶،۱۹،۲۰،۲۱ و ضخامت اندومتر۸،و امپول هاش سی جی داد ک بازم نشدم ،و این ماه قرار بود ـiui بشم ک متاسفانه فولیکولام زیاد بود ولی بزرگترینش ۱۶ دکترم گف خطرناکه و ممکنه شکمت اب بیاره اگ iui بشی و کنسل شد،حالا منتظرم موعد پری بشه ک باز برم ک سونو کنه اگ کیست نشده باشن فولیکولا،باز بهم دارو بده برا iui ایشالا
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودتو تقویت کن عزیزم. از روز اول تا روز 14 پری گرمیجات بخور.. رحمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده، دراز ...
فدات عزیزم مرسی از راهنماییت
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
دکتر من معجزه میکنه از هر ۵ تا iui ۳ تاش مثبت میشه
نپرس ازش خودت بگوانجام بده برای منم ازمایشگاه گفت شانسوبالامیبره چه میدونم والله,اره مثلایکیشوامروز ...
اولا که اینقدر منفی فکر نکن.. من خودم وقتی این ماه پری شدم و میدونستم از این ماه وارد سیکل iui خیلی خودمو باختم. وارد مطب دکتر شدم از اول تا اخر گریه کردم و همش فکر میکردم که دیگه حالا حالاها مثبت نمیشه و افتادم تو دور آمپول زدنو قرص خوردن. ولی کلی تو همین نی نی سایت دیدم با iui یا بار اول یا بارای بعدی باردار شدن تصمیم گرفتم خودمو جمع کنم، استرسو از خودم دور کنم روحیه داشته باشم، خودمو شوهرمو تقویت کنم تا نتیجه بگیرم.. اگر نتیجه داد که خداروشکر اگه نداد حتما صلاح نبوده
من اقدامیم برا دومی یه پسر ۹ ساله دارم ،دو ساله برا دومی اقدامم و نمیشه سه ماهه دکتر میرم ماه اول من ...
منم ماه پيش ميخواستم اي يو اي بشم ولي چون فوليكولام زياد بودن دكتر برام انجام نداد ولي اجازه نزديكي رو داد كه حامله نشدم بعدش بهم گفت تا سه ماه ديگه مطبش نيام اگه حامله نشدم دوباره بهم دارو مي ده
لذت وصل نداند مگر آن سوخته اي/ كه پس از دوري بسيار به ياري برسد...