2777
2789
عنوان

آمادگی قبل از iui

| مشاهده متن کامل بحث + 28538 بازدید | 208 پست

من اقدامیم برا دومی یه پسر ۹ ساله دارم ،دو ساله برا دومی اقدامم و نمیشه سه ماهه دکتر میرم ماه اول منو همسرم تمام ازمایشات لازمو دادیم و مشکلی نبود همسرم هم خداروشکر سالم،پریدام از مجردی منظمه ،من حتی بدون دارو بین سیکلم علایم و دردای تخمکگذاری رو دارم،ماه دوم بهم دارو داد ک روز ۱۱ پری سونو شدم و ۴ تا فولیکول داشتم ،۱۶،۱۹،۲۰،۲۱ و ضخامت اندومتر۸،و امپول هاش سی جی داد ک بازم نشدم ،و این ماه قرار بود ـiui بشم ک متاسفانه فولیکولام زیاد بود ولی بزرگترینش  ۱۶ دکترم گف خطرناکه و ممکنه شکمت اب بیاره اگ iui بشی و کنسل شد،حالا منتظرم موعد پری بشه ک باز برم ک سونو کنه اگ کیست نشده باشن فولیکولا،باز بهم دارو بده برا iui ایشالا 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
با فاصله یه روز تزریق کردن؟ به نظرم خیلی خوبه شانسو میبره بالا.. منم شنبه برم دکتر میپرسم ببینم این ...

من اين تاپيك رو ذخيره ميكنم دوستان بياين نتيجه رو خبر بديد لطفا

ديگران راقضاوت نكنيم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو تقویت کن عزیزم. از روز اول تا روز 14 پری گرمیجات بخور.. رحمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده، دراز ...

فدات عزیزم مرسی از راهنماییت

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
با فاصله یه روز تزریق کردن؟ به نظرم خیلی خوبه شانسو میبره بالا.. منم شنبه برم دکتر میپرسم ببینم این ...

نپرس ازش خودت بگوانجام بده برای منم ازمایشگاه گفت شانسوبالامیبره چه میدونم والله,اره مثلایکیشوامروز کردم یکیش فردا.

منم دعاکن عزیزم اصلابدم میادبرم از بدم میدونم منفی میشه الکی وقت تلف میشه.😒😒😒

شوهر منم دقیقا همینو میخوره. ماهی 415 تومن.. این ماه سومین ماهی میشه که داره میخوره. هفته پیش آزمایش ...

خب تاثیر داروها روی اسپرم بعده ۳ماه مشخص میشه

یعنی دارویی که الان میخوره ، ۳ماه ویکه اسپرمی تولید میشه که تاثیر دارو رو نشون میده

اسپرم همون لحظه ی خروج تولید نمیشه گلم

دکتر من معجزه میکنه از هر ۵ تا iui ۳ تاش مثبت میشه

نپرس ازش خودت بگوانجام بده برای منم ازمایشگاه گفت شانسوبالامیبره چه میدونم والله,اره مثلایکیشوامروز ...

اولا که اینقدر منفی فکر نکن.. من خودم وقتی این ماه پری شدم و میدونستم از این ماه وارد سیکل iui خیلی خودمو باختم. وارد مطب دکتر شدم از اول تا اخر گریه کردم و همش فکر میکردم که دیگه حالا حالاها مثبت نمیشه و افتادم تو دور آمپول زدنو قرص خوردن. ولی کلی تو همین نی نی سایت دیدم با iui یا بار اول یا بارای بعدی باردار شدن تصمیم گرفتم خودمو جمع کنم، استرسو از خودم دور کنم روحیه داشته باشم، خودمو شوهرمو تقویت کنم تا نتیجه بگیرم.. اگر نتیجه داد که خداروشکر اگه نداد حتما صلاح نبوده

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
من اقدامیم برا دومی یه پسر ۹ ساله دارم ،دو ساله برا دومی اقدامم و نمیشه سه ماهه دکتر میرم ماه اول من ...

منم ماه پيش ميخواستم اي يو اي بشم ولي چون فوليكولام زياد بودن دكتر برام انجام نداد ولي اجازه نزديكي رو داد كه حامله نشدم بعدش بهم گفت تا سه ماه ديگه مطبش نيام اگه حامله نشدم دوباره بهم دارو مي ده 

لذت وصل نداند مگر آن سوخته اي/ كه پس از دوري بسيار به ياري برسد...
نپرس ازش خودت بگوانجام بده برای منم ازمایشگاه گفت شانسوبالامیبره چه میدونم والله,اره مثلایکیشوامروز ...

دوم اینکه من شنیده بودم که تو مطب این کارو انجام میدن یعنی دکترایی که تو مطب iui میکنن دوبار انجام میدن ولی تو مراکز درمانی رو نمیدونم. اینو میپرسم

دکترم گف چون فولیکولا زیاده خطرناکه وباید iui کنسلشه😭امروز قرار بود iui بشم😭

مرکز به منم گفت خطرناکه کنسل کن

ولی دکتر خودم گفت اشکال نداره iui کردم

الانم خیلی استرس دارم که چرا انجام دادم

خب تاثیر داروها روی اسپرم بعده ۳ماه مشخص میشه یعنی دارویی که الان میخوره ، ۳ماه ویکه اسپرمی تولید م ...

آره عزیزم میدونم ولی الان دو ماهو نیم شده که قرص میخوره، باید تاثیر خودشو نشون میداد