2777
2789
عنوان

آمادگی قبل از iui

| مشاهده متن کامل بحث + 28537 بازدید | 208 پست
اولا که اینقدر منفی فکر نکن.. من خودم وقتی این ماه پری شدم و میدونستم از این ماه وارد سیکل iui خیلی ...

بله کاملا درسته,من خودموسپردم دست خداهرچی خودش رقم بزنه خوبه.ایشالله توام مامان میشی اصلااسترس نداشته باش من اینبار استرس نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دارویی مصرف کردین؟ مشکلتون چی بود؟

ده تا دونه كلوميفن با سه تا آمپول سينال اف مشكل خاصي نداشتيم ولي يه سال و نيمه منتظريم و خبري نيست 

لذت وصل نداند مگر آن سوخته اي/ كه پس از دوري بسيار به ياري برسد...
فولیکولاتون چند تا بود مگه؟

تخمدان چپ ۵تا و راست هم همینطور 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

منم منتڟرم موعد پری بشه ک برم تو سیکل iui ایشالا

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
من امروز رفتم ای یو ای الانم هم درد پریودی دارم هم خونریزی

ایشالا که نتیجه میگیری عزیزم. برای منکه این ماه کنسل شد. روز 12 تخمکم آزاد شده بود

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
ایشالا که نتیجه میگیری عزیزم. برای منکه این ماه کنسل شد. روز 12 تخمکم آزاد شده بود

عزيزم اشكالي نداره ماه بعد ان شالله

حالا پس واسه ماه بعد زودتر برو سونو

ديگران راقضاوت نكنيم.
عزيزم اشكالي نداره ماه بعد ان شالله حالا پس واسه ماه بعد زودتر برو سونو

آخه خیلی عجیب بود، تا بحال پیش نیمده بود. احتمالا به خاطر آمپولای hmg بوده.

مگه چند تا زدي؟ به من يه دونه داد فقط شب قبل آي يو آي

عزیزم اونیکه تو زدی hcg بوده برای ازادسازی تخمک. من ۵تا امپول hmg زدم برای تقویت تخمک گذاری. که دیگه چون تخمک ازاد شده بود به hcg و iui نرسید.