2777
2789
عنوان

آمادگی قبل از iui

| مشاهده متن کامل بحث + 28537 بازدید | 208 پست
داده ديگه گفت از روز پنجم رويز يه لتروزول بخور تا 5 روز روز 13 بيا سونو الان روز 8ام هستم

همین؟؟

من دکترم گفت یه دونه تخمک به دردم نمیخوره و کلی امپول هم داد

خودش هم تو مرکز کار میکنه و متخصص ای وی اف هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سرچ کردم مراقبت های قبل و بعد از iui این دو تا مطلب اومد گفتم شاید به درد بخوره

https://raadinahealth.com/1398/04/02/تمام-مواردی-که-باید-قبل-از-انجام-iui-بدانی/
https://raadinahealth.com/1398/07/02/مراقبت-های-پس-از-عمل-آی-یو-آی/

انشاالله دامنت سبز بشه

شوهر منم دقیقا همینو میخوره. ماهی 415 تومن.. این ماه سومین ماهی میشه که داره میخوره. هفته پیش آزمایش داد تغییری نکرده بود

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن

من این ماه تو سیکل iui بودم برا اولین بار  ،لتروزول و هاش سی جی مصرف کرده بودم روز سیزده پری رفتم سونو فولیکول متاسفانه فولیکول زیاد داشتم تو هردو تخمدان ک بزرگترینش ۱۶ بود و iui کنسل شد 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عزیزم من سرچ کردم مراقبت های قبل و بعد از iui این دو تا مطلب اومد گفتم شاید به درد بخوره https:/ ...

مرسی عزیزم. خیلی استفاده کردم  

دکترم گف چون فولیکولا زیاده خطرناکه وباید iui کنسلشه😭امروز قرار بود iui بشم😭

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
من این ماه تو سیکل iui بودم برا اولین بار  ،لتروزول و هاش سی جی مصرف کرده بودم روز سیزده پری رف ...

خودتو تقویت کن عزیزم. از روز اول تا روز 14 پری گرمیجات بخور.. رحمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده، دراز نشست برو.. پیاده روی تند داشته باش.. باعث تقویت تخمدان و تولید تخمک خوب میشه

نه قبلاسال پیش کردم نگرفت.این باردوم بود که دوبار مثلاکردم تاشانسم بالابره بافاصله یه روز,مشهدم پیش ...

با فاصله یه روز تزریق کردن؟ به نظرم خیلی خوبه شانسو میبره بالا.. منم شنبه برم دکتر میپرسم ببینم این کارو میکنه یا نه

تاثیر داشت؟

فقط اينا رو نميخوره ويتامين سي سلنيوم پلاس آفروديت ويتامين اي كيوتن پلاس الكارنتين اينا باز جدام ميخوره زياد نه چون الان يه ساله باردار نشدم

ولي شوهرم كلا خيلي بدنش ضعيف بود و زياد مريض ميشد يه ساله اين قرصارو ميخوره خيلي بهتر شده و خداروشكر ديگه مريض نميشه و سرم نزده اصلا

ديگران راقضاوت نكنيم.
دقیقا هرچی خدا بخواد همونه اما از خدا برات طلب خیر میکنم گلم من اولین بارمه و هیچی نمیدونم ، راستش ...

منم فکر میکنم دکترا وقتمو تلف کردن. یک سالو نیمه اقدامم.. زودتر می تونستم وارد فاز کمک باروری بشم که تکلیف خودمو بدونم. ولی حتما صلاح اینجوری بوده دیگه.. ایشالا برای هممون خیر پیش بیاد