deniizzz مدیر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 421 عنوان آمادگی قبل از iui | مشاهده متن کامل بحث + 28542 بازدید | 208 پست من این ماه باید برای بار اول iui کنم. میشه لطفا راهنماییم کنید چه کارایی باید انجام بدم، چیا بخورم.. چه مراقبتایی داره.. خودم و همسرم.. خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن 1398/08/25 | 11:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
deniizzz مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 421 حتماباچای دارچین مصرف کنید,شبهایه لیوان شیروخرما ویه قاشق مرباخوری زنجفیل بریزیدبخورید.غذاهای گرم :ا ... عزیزم ازمایش دادی؟ ایشالا که میای خبر بارداریتو میدی خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
۱۲۵۹ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 4145 من امروز رفتم ای یو ای الانم هم درد پریودی دارم هم خونریزی عزیزم حالا چطوری؟من سوم رفتم ای یو ای شدم. دو روز لکه بینی داشتم۱۹ هم ازمایش. البته اگه تا اون موقع پریود نشم
مهربون21 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 19148 عزیزم ازمایش دادی؟ ایشالا که میای خبر بارداریتو میدی سلام نت هاقطع بودن شرمنده,منفی شد
ninimynini عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 5190 عزیزم حالا چطوری؟ من سوم رفتم ای یو ای شدم. دو روز لکه بینی داشتم ۱۹ هم ازمایش. البته اگه تا اون م ... الن خوبم خونريزيم قطع شد ولي زير دلم سمت چپ درد ميكنه زياد نميتونم راه برم نميدونم علايم بارداريه يا چيزي ديگه ديگران راقضاوت نكنيم.
رادینا120 عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 468 عزیزم من که تجربه شو نداشتم اما سرچ کردم مراقبت های قبل از iui این مطلب اوم دگفتم شاید به دردتون بخورهhttps://raadinahealth.com/1398/04/02/تمام-مواردی-که-باید-قبل-از-انجام-iui-بدانی/
۱۲۵۹ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 4145 الن خوبم خونريزيم قطع شد ولي زير دلم سمت چپ درد ميكنه زياد نميتونم راه برم نميدونم علايم بارداريه يا ... منم سوم ای یو ای شدم ۱۹ ازمایش دارمخدا کنه جفتمون مثبت باشیمدارو چی داری عزیزم؟من شیاف وازینال پروژسترون آ ای آ اسید فولیک
ninimynini عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 5190 منم سوم ای یو ای شدم ۱۹ ازمایش دارم خدا کنه جفتمون مثبت باشیم دارو چی داری عزیزم؟ من شیاف وازینال ... من يكم اي يو اي شدم شونزدهم آزمايش دارمان شالله مثبت ميشيم من اميدوارم به قدرت دعاي خير دوستانبه من فقط يه قرص مولتي ويتامين داد شياف و اينا نداد ديگران راقضاوت نكنيم.
۱۲۵۹ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 4145 من يكم اي يو اي شدم شونزدهم آزمايش دارم ان شالله مثبت ميشيم من اميدوارم به قدرت دعاي خير دوستان به ... حتما برامون خیره۳روز از من جلوتری 😊من اصلا اونجا یادم رفت بپرسم اسپرم شوهرم بعد شستشو چه حوری شد
ninimynini عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 5190 حتما برامون خیره ۳روز از من جلوتری 😊 من اصلا اونجا یادم رفت بپرسم اسپرم شوهرم بعد شستشو چه حوری ش ... تو برگه اي كه دادن نوشتن قسمت بالا قبل شستشو قسمت پايين بعد شستشوواسه شوهر من قبل شستشو 18 ميليون بود بعدش شش ميليونمن زير دلم سمت چپ خيلي درد ميكنه تو چجوري هستي؟ ديگران راقضاوت نكنيم.
deniizzz مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 421 سلام نت هاقطع بودن شرمنده,منفی شد قسمت نبوده، ایشالا این ماه عزیزم خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
deniizzz مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 421 الن خوبم خونريزيم قطع شد ولي زير دلم سمت چپ درد ميكنه زياد نميتونم راه برم نميدونم علايم بارداريه يا ... ایشالا که علایم بارداریه عزیزم خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
deniizzz مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 421 ما این ماه دیگه این قرصو جایی پیدا نکردیم. به جاش fortil aid خریدیم که امریکایی. گفتن این از فرتیل پلاس بهتره خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
deniizzz مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 421 تو برگه اي كه دادن نوشتن قسمت بالا قبل شستشو قسمت پايين بعد شستشو واسه شوهر من قبل شستشو 18 ميليون ... کدوم مرکز انجام دادی؟ خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
deniizzz مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 421 منم سوم ای یو ای شدم ۱۹ ازمایش دارم خدا کنه جفتمون مثبت باشیم دارو چی داری عزیزم؟ من شیاف وازینال ... منم اگه همه چی خوب پیش میرفت باید سوم ای یو ای میکردم:( خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
ninimynini عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 5190 کدوم مرکز انجام دادی؟ بيمارستان كسري دكتر شهناز اميني ديگران راقضاوت نكنيم.