2777
2789
عنوان

مدرسمو عوض کنم به نظرتون

132 بازدید | 9 پست

با یه اکیپ دوس بودم و الا تموم شده دوستیمون یه سو تفاهم پیش اومد که حل شد اما اونا نخواستن باهام دوس بمونن بخاطر یه بنده خدا حالا همون بنده خدا با هر کسی دوست میشم میره طرفش و باهاش کلی حرف میزنه و اونو میاره طرف خودش😐😐😐چیکار کنم مدرسمو عوض کنم؟قیافه ای هیچی کم ندارم و بالاترم بخدا 

بخاطر یه بنده خدا فقط؟

وقتی همرو بکشه سمت خودش و همه کنار هم باشن

من تنها یجوریه‌‌ و جدا از اون احساس میکنم قراره یه بلاعه بدی سرم بیارن چون به شدت بیکارن و با دبیرا بد صحبت میکنن ولی دبیرستان شناخته شده ای هست.اما اصلا محیط خوبی نداره

چیکار کنم منم برم چند تا دوست دیگه پیدا کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی همرو بکشه سمت خودش و همه کنار هم باشنمن تنها یجوریه‌‌ و جدا از اون احساس میکنم قراره یه بلاعه ب ...

منم اولین سال که دبیرستان رفتم دوستام خیلی برام مهم بودن ولی وقتی الان که سال آخرِ دبیرستانم اصلا واسم دوستام مهم نیستن چون اونا خیلی بی ادب بودن و من با اونا سازگار نبودم و از حالت صمیمی در اومدم و الانم خیلی وقتا دعوا میکنیم ولی دیگه مهم نیست که بخوام مدرسمو عوض کنم

من دوران دبیرستانم همین بود بعد دیگه سعی کردم دنبال کسی نرم دیدم ادمای خوبی اومدن سمتم یه مدت کلا سر سننگین برو بیا به کسی محل نده درست میشه

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…