کسی هست رشک و شپش رو بدون شامپو و اسپری شیمیایی و فقط با روش های دیگه سنتی درمان کرده باشه؟ چکار کردید؟ ممنون از پاسخگویی شما.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
رشک رو می شه با اتوی مو برطرف کرد...ولی خود شپش رو نه. مایونز و سرکه و ... مقداری از شپشا رو می کشن. ولی کافیه فقط یکی زنده بمونه. همه چی از اول شروع می شه. به نظر من بهتره وقت رو تلف نکنین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سرکه و سس مایونز رو بچه امتحان کردم...هنوز نتیجه قطعیش رو نمیدونم..
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
رشک رو می شه با اتوی مو برطرف کرد...ولی خود شپش رو نه. مایونز و سرکه و ... مقداری از شپشا رو می کشن. ...
امشب رفتیم دکتر شامپوی ضدشپش لیندالایس داد امادلم رضایت نمیده رو بچه استفاده کنم چون شیمیایی هست و سمی
سرکه و سس مایونز رو بچه امتحان کردم...هنوز نتیجه قطعیش رو نمیدونم..
باید حوصله کنی روزی یکی دوبار رشکها رو از تو موها در بیاری.
من با شستشوی سرکه، اسپری کردن سرکه و روغن زیتون رقیق به موهاش، مایونز رو موها شب تا صبح، شستن مو با آب اسفند و دراوردن هرروزه رشکها درمانش کردم برای دخترم. دو بار شپش گرفته بود موهاشم بلنده
به عطاری بگو یه شربت مانندی هست بزنی به سرت کلا میره
گیاهیه؟