2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن شیر پرید گلوش امبولانس دیر رسید

با خدا مگه چجوری پرید

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
آره واقعا سخته ،باید خیلی دقت کرد، تو حرف زدن هم ما با کلی سانسور و رمز صحبت میکنیم😜 

ما اصالتا ترک هستیم قبلا چیزای رمزی رو ترکی میگفتیم چون دخترم کوچیک بود متوجه نمیشد ولی الان دیگه درسته ترمی نمیتونه حرف بزنه ولی همه چیز رو متوجه میشع برای همین دیگه ترکی هم نمیتونیم بعضی چیزا رو بگیم 

الان هر وقت ک ا ن د و م بخواهیم بخریم میگم فلان داروخانه نگهدار من سوسک کش بخرم 

چند وقت پیش میگفت مامان ما که توی خونه سوسک نداریم سوسک کش واسه چی میخای؟

باباش بیچاره گفت سر کارم تو اداره سوسک هست رییسمون کفته بخرم 

خواهرم کوچیک بود خیلی اذیت میکرد منو خواهرم به عمد به مامانم میگفتیم مامان سارا رو بکن تو شکمت سقطش کن.خواهرمم گریهههههه میکرد میگفت نه من نمیخام سقط شم ب مامانم میگفت خواهرامو بکن تو شکمت سقطشون کن منو نه😂😂😂😂😂😂😂

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
من اینو به دخترم بگم بیچارم میکنه چون الان بشدت گیر داده نی نی بیار😥😥😣😣منم میگم فعلا نمیشه مامان ...

دختر منم تا پارسال خیلی گریه میکرد و آبجی میخواست میگفت چون شما دعا نمیکنین خدا هم به من آبجی نمیده براش توضیح دادم که ما فقط تورو دوست داریم و دوست نداریم تقسیم کنیم این دوست داشتنو هر چند قبول نکرده ولی خداروشکر از پارسال بهتره و گاهگدار با حسرت آبجی میخواد 😢

سوال معروف بچه چطور بدنیا میاد 😂😂!! من خودم بچه بودم مامانم میگف زن و شوهر که ازدواج کنن خدا بهشون بچه میده😂😂 منم فک میکردم خدا نشسته اون بالا نگاه میکنه هرکی از محضر اومد بیرونو بچه دارمیکنه😂

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻