2777
2789
عکسش مزار دخترمه.نوشتش حرف دلم.نمیدونم اون موهای سیاه و چشمای درشت چ شکلی شده

چند وقتش بود فوت کرد 😔😔😔

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  سواله دیگ پیش ماد واسه بچه ها 😕

الان که ده سالشه آرزوشه بره بهشت تو بهشت ازخدا بخواد لاک پشتای نینجارو براش تبدیل به واقعیت کنه، اینقد بچه م دورازجونش خله😂😂😂

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
نه بابا من به حرف دکترکه بهم گفتن نازایی دارم بیخیال بودم که همون ماه اول تو17سالگی باردارشدم هنوزم ...

ای جاااان خدا حفظشون کنه😘💜، عجب دکتر بی سوادی بوده

دنیام=شوهرم+دخترم  

مامانم یه روز به بابام داشت میگفت خدا کنه من زودتر از تو بمیرم (دور از جونش ایشالله صد ساله بشه) پسر کوچیکم گفت مامانی چرا ناراحتی ایشالله دوتاتون باهم بمیرید😐😐😐😐😐کلی مامان بابام خندیدن

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

یه بار پسرخواهره 3 ساله ام  پرسید خاله گوزن های شمالی چی میخورن؟ من نگاهش کردم، گفت یعنی نمیدونی، پس این رو بگو خدا کجاست 

گفتم همه جا، خاله جان 

گفت دیگه نرو سرکار، درس هم نخون خاله، چون خدا یه عالمه فرشته داره که کارهای ما رو میرن بهش میگن، بلد نیستی جواب نده، تازه خودمم میدونستم گوزن های شمالی چی میخورن 

بعد هم رفت 😂😂😂

یعنی درسته من رو خورد و رفت

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
عکسش مزار دخترمه.نوشتش حرف دلم.نمیدونم اون موهای سیاه و چشمای درشت چ شکلی شده

عزیزم خدا به دلت صبر بده هیچ پدرو مادری داغدار جگرگوششون نشن جسم که مهم نیست  گلم به این فکر کن که روحش در ارامشه و تو بهشت پیش خدا ودرارامش ❤❤❤

ای جاااان خدا حفظشون کنه😘💜، عجب دکتر بی سوادی بوده

ولی حال کردم لال شدهمچنان سرم دادکشیدازش سوال کردم حتی یک درصدم امیدداشته باشم باداروبارداربشم چی گفت دارم بهت میگم نازایی حالیت نمیشه یک هفته فقط گریه کردم خدا جای حق نشسته قربونش برم