2777
2789
تو رو خدا پروفایلتو عوض کن اشکمو درآوردی

عکسش مزار دخترمه.نوشتش حرف دلم.نمیدونم اون موهای سیاه و چشمای درشت چ شکلی شده

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم همیشه میپرسید من چجوری ب دنیا اومدم مامانم میگف تورو خریدیم از بازار بعد کلی گریه و داد و بیداد ک چرا منو زود تر از ابجیام نخریدی منو آخر از همه خریدی !منم میگفتم تو گرون بودی ما ۴نفری باید پول جمع میکردی تا تورو بخریم ما ارزون بودیم مارو اول خریدن پولامون جمع شد اومدیم تورو خریدیم😐😂😂😂

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
فلسفه ی بچه دار شدن از دید دختر من اینه که پدر و مادر  دعا میکنن و از خدا میخان بهشون بچه بده خ ...

منم به دخترم همین رو گفتم که ما دعا کردیم و خدا تو رو داد بهمون، بعد خودش هی میگفت خواهر و برادر میخوام دعا کنید، من میگفتم بعدا، یه روز رفت به برادرم گفت دایی، مامان و بابا که برای خواهر و برادر من دعا نمیکنن بیا من و تو دعا کنیم 😂😂😂😂 برادرم هم گفت باشه بعد نشسته بودن کنار هم دوتایی دستها رو داده بودن بالا میگفتن خدایا خواهر و برادر بده یکتا 

البته برادرم 28 سالشه ولی پایه بود

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
من به دخترم گفتم هر وقت پدرو مادر دعا کنن و از خدا بچه بخوان خدا یه نینی کوچولو میزاره تو شکم مادر

من اینو به دخترم بگم بیچارم میکنه چون الان بشدت گیر داده نی نی بیار😥😥😣😣منم میگم فعلا نمیشه مامان جان تو باید بری مدرسه😯😕چی بگم دست بردار نیست واقعا😀

دنیام=شوهرم+دخترم  
عکسش مزار دخترمه.نوشتش حرف دلم.نمیدونم اون موهای سیاه و چشمای درشت چ شکلی شده

الهی، عزیزم، خیلی سخته داغ فرزند، الهی خدا به دلت صبر بده 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

پسر من کلاس اوله میگه من خواهرشو یه دنیا اوردم و باباش اونو 😤😤 

یا میگه موقع عروسیت کجا بودم 

یا میخاد بزرگ که شد با خاهرش ازدواج کنه بره طبقه پایین خونه خودمون زندگی کنه و .

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
پسرم‌میگفت تو هم‌د و د و ل ت و ختنه کردن درد گرفت😐 گفتم اوووف خیلی 

اینوبلندبرای شوهرم خوندم بعدشم بلندبلندقربوووون صدقه پسرم رفتم خدابرات نگه دارع انشاالله گل پسرمنم بیاداین چیزاروبگه

توام خوبی کی به کیه!

دختر پنج سالش بود انفاقی  دیده بود که کسری پسر همسایمون که چهار سالش بوده ایستاده داره جیش میکنه 

بعد اومده بود خونه میگفت مامان کسری از اون چیز درازا دارع با اون جیش میکنه 

من گفتم چیز دراز چیع؟؟؟؟؟

گفت از همون ها که بابا داره 

یعنی من سکته کردم 

گفتم تو کی دیدی؟ چرا من ندیدم گفت یه بار که داشت لباساشو تو اتاق عوض میکرد بره سر کار دیدم 

بیچاره شوهرم رسما بدبخت شد تا یک هفته دعوا کردیم چون ما هر دو خیللللی مراعات میکنیم و حواسمون هست مثلا 

بیچاره شوهرم الان لباس عوض کردنی در رو قفل میکنه 

اینوبلندبرای شوهرم خوندم بعدشم بلندبلندقربوووون صدقه پسرم رفتم خدابرات نگه دارع انشاالله گل پسرمنم ب ...

ممنونم عزیزم ایشالله انقدر شیر زبونی میکنه براتون کلی کیف میکنین 😍😍😍😍😍🌹

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

برای پرسیدن اندام بچه های وقتی میبرینشون حمام اگه سوال کردن اول از اجزای غیراز جنسی جوابشون بدین تا برسه به....آلت تناسلی و باس

..دختر هم مثلا سینه واژن( الت تناسلی) باس

دروغ هیچوقت بهش نگید