2777
2789
پسرم دوسالش بود رفته بود توالت همون لحظه هک دختر دوستم که ی هفته اختلاف دارن بدو بدو رفت جیش کنه.بعد ...

واااای، فاجعس این حالتشون هم ترسیدن هم متعجبن. 

چند وقت پیش مهمونی بودیم و یکی از مهمونا پسر یکساله داشت که داشت مامیشو عوض می‌کرد دخترم نمی‌دونست (چون من بهش گفتم بی اجازه تو اطاق در بسته نرو اصلا) ، رفته بود تو اطاق دیده بود لخت بچه رو، چند روز بعد بهم گفت مامان ارشان دم داره؟! 😂😂😂😂😐😐😐 دیگه کلی توضیح دادم که دخترا با پسرا متفاوتن😫😫😓😓

دنیام=شوهرم+دخترم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بلا اااا، عجله داشتینااااا😋

نه بابا من به حرف دکترکه بهم گفتن نازایی دارم بیخیال بودم که همون ماه اول تو17سالگی باردارشدم هنوزم باورم نمیشه بعدشم دخترموتو19سالگی باردارشدم دکترم داشت شاخ درمیاورد

وااای😕

میگفت من کی میمیرم، تو کی میمیری، توروخدا نمیرو... 

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
یکی هم اثبات وجود خدا براش سخته‌...الان هم میپرسه من چرا از شکمت بیرون اوردن یعنی شکمتو پاره کردن😟ب ...

الههههی عزیزدلم،بهش بگو خب من خودم چون دلم میخواست ببینمت به دکتر گفتم 😍😍😍

دنیام=شوهرم+دخترم