2777
2789

کی میشه پسر من این سوالارو بپرسه😍😍

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

یکی از بچه ها اومد تحقیق خوند بعد دانش آموز کلاس دومیم گفت پستاندار یعنی چی؟

گفتم یعنی به بچه اش شیر میده😐

بعد یکی دیگه بچه از کجا میارن

میگم به دنیا میارن😫

و این قصه همچنان ادامه داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز جالب تر بگم بخندین

داداش نامزدم بچه بود ۶ سالش بود یه مدت پیش رفته بود به نامزدم گفته بود میخوام یه چیزی بهت بگم ولی بین خودمون بمونه😂😂

نامزدم گفته چی اونم گفته یه مدته حس میکنم دخترا رو که میبینم بوبولیم یجوری میشه😐😐😂😂😂😂😂

نمیدونین وقتی شنیدم چقد خندیدم گفتم اخه بچه ی ۶ ساله😂😂ببرینش دکتر بلوغ زودرس نگیره این😂

💏"You & me 💕make a wonderful "We
من به دخترم گفتم هر وقت پدرو مادر دعا کنن و از خدا بچه بخوان خدا یه نینی کوچولو میزاره تو شکم مادر

😭گوزیلا های الان مگه باور میکنن😒

البته خداروشکر من بچه ندارم ولی بچه دورم هست که زیاد میپرسن

یبارم پسرم گفت مامان چرا فلانی چوچکه نداره مث من😐😐😐😂😂😂یبارم گفت وقتی شیکنتو پاره کردن منو دراوردن تو مردی😦بعد دوباره زنده شدی 😓منم گفتم ن مامان  دارو خوردم خواب بودم

منم بچه بودم فکرمیکردم خدا به هرکی بخواد بچه میده و بچه دار شدن دست آدما نیست ی بار داشتم فیلم میدیدم زنه به دوستش گفت من دلم بچه نمیخواد ولی شوهرم میخواد بچه دار بشیم اینقدر فکرم درگیر شد مگه بچه دار شدن دل بخواهی بالاخره دلو به دریا زدم رفتم از مامانم پرسیدم چه جوری بچه دار میشی البته اون موقع دبستانی بودم مامانم نمی‌تونست گولم بزنه جوابمو نداد

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
در مورد خدا و خلقت انسان زیاد میپرسه

جالبه،من خودم هنوز خیلی راجب خدا و این مائل باهاش صحبت نکردم چون حس میکنم یکم براش الان زوده،ولی کم کم دارم میگم یچیزایی

دنیام=شوهرم+دخترم  

خیلی خوب بود😂😂😂

خدا همشونو حفظ کنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.