2777
2789
عنوان

کیا نشانه‌هایی از حضور فرشته نجات رو درکنار خودشون رو احساس کردند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9084 بازدید | 229 پست
دورش چند وقته؟ از کجا باید اورد سابهارو؟

ساب های اصلی رو دان کنید فارسی نه .

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بعضیا رو میبینی کلا رو شانسن انگار تو همه چیز انگار وصلن به نیرویی انرژیی ولی اکثرا اتصالی داریم گاهی وصیل گاهی قطع بعضیام که کلا قطعن 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
اون امپول بالاخره براتون جور نشداستفاده کنید،؟ یه مدت خیلی توفکرتون بودم انشالله نی نی تون بسلامتی ب ...

ن عزیزم حتی قاچاق هم نتونسم بخرم.بجاش دوز بالای کورتون بهم دادم روزانه بیس میلیگرم مصرف میکنم خیلی زرد و ضعیف شدم ولی نی نی همچنان قوی داره لخاطر من میجنگه

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
از کجا باید دانلود کرد؟  از کجا باید فهمید مطمینه؟

من دارمشون عزیزم .اما تل ندارم درچه زمینه ای میخواید اگه دوست دارین وارد گروه بشید تا اچنجا بفرستم براتون. اما اگه نمیتونید تلگر ام و یوتیوپ هست

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
میشه بیشتر توضیح بدی گلم در مورد نجات دهندت

من مسلمان نیستم دوستم.هرتوضیحی بدم بحث مذهبی پیش میاد و توهین و بی احترامی اخرش تاپیک میترکه.مرسی که درک میکنین😘

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
من مسلمان نیستم دوستم.هرتوضیحی بدم بحث مذهبی پیش میاد و توهین و بی احترامی اخرش تاپیک میترکه.مرسی که ...

ببخشید عزیزم اسمت چیه؟؟؟ امریانا؟؟؟ متوجه نشدم 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
ن عزیزم حتی قاچاق هم نتونسم بخرم.بجاش دوز بالای کورتون بهم دادم روزانه بیس میلیگرم مصرف میکنم خیلی ز ...

انشالله که برات خیروبرکت داشته باشه نی نیت و زود بری اونور زندگیت درست بشه