2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از اون شب مردم و زنده شدم اخه بچم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 80 پست
نت ضعیفه خاهر.اره دیگ فک کن شوهرم کخ انقد حساسه رو بچه و هرلحظه مراقبت میکنه ازشون و به من گوش زد می ...

خب الهی شکر به خیر گذشت 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو هزار مرتبه شکر که چیزیش نشده ، خوشحال شدم براتون به خیر گذشته

شوهرم میگه از اون شب دیگ همه جونم درد میکنه و تازگی ازامش کلی و داده . و میگه فک کردم بچم دور از جون از دست رفت و تو راه بیمارستان زار میزده 

.

خیلی بد بود خیلی

خلاصه . بچم دادم به شوهرم گفتم ببر بیماستان و شوهرم در حد چند دقیقه رسید بیمارستان و همه دکترا ریختن ...

میوه دادن بهش  دیگه سم که ندادن بعدش خودت باید در هر حال مراقب بچت باشی نه کسی دیگه 

برای همینه میگن غذا رو کم کم دهن بچه بزارین یت میوه رو خیلی ریز بکنید و بدین بچه بخوره.

نمیفهمن ک 

نمیدونم چرا خانواده شوهر اینجورین

اصولا خانواده دختر محتاط ترن

مادرشوهر من ینی باکاراش روانیم میکرد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

میوه دادن بهش دیگه سم که ندادن بعدش خودت باید در هر حال مراقب بچت باشی نه کسی دیگه

حرف مفت زدی؟ میگم دادم به شوهرم شوهرم برده پیش خانوادش

حموم نزم؟؟ تو حمومم مراقب باشم؟؟ واه هر انسانی میدونه میوه خیلی خطرناکه و تو گلو بچه میمونه

گفتم که هرچی پشتش زدم فایده نبود گیر کرده بودانگشتم رو تو گلوش کردم و راه گلوش رو باز کردم اما زخم ش ...

منم قبلا ی بار پیش اومد ی چیزی بچم گذاشته بود دهنش خ نه مادرشوهرم نفسش رفت دستمو کردم تو گلوش بچه گلوش زخم شد اما دراوردم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نمیفهمن ک نمیدونم چرا خانواده شوهر اینجوریناصولا خانواده دختر محتاط ترنمادرشوهر من ینی باکاراش روانی ...

بخدا حال فک کن همینا همش تو سر بچه داریم میزدن

کوچیک بده

شیر خودت بده

فلان کن اخر داشتن بچم میکشتن خاک برسرااااا

نمیفهمن ک نمیدونم چرا خانواده شوهر اینجوریناصولا خانواده دختر محتاط ترنمادرشوهر من ینی باکاراش روانی ...

من وقتی میبینم یه لقمه بزرگ میزارن دهن بچه که غذا زودتر تموم شه روانی میشم

خیلی اعصاب خوردکنه