2777
2789
عنوان

کیا نشانه‌هایی از حضور فرشته نجات رو درکنار خودشون رو احساس کردند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9084 بازدید | 229 پست
لطفا بفرمائید 

عزیزم برای عضویت مبلغ بیستو پنج میفرستین.

که اموزشاموزش دادم نا الان براتون میفرستم.

روزهای سه شنبه وشنبه مطلب میذارم .

دوگروه هست یکی فقط وفقط مطلب. یکی هم چت سوال وجواب درمورد جذبامون

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب بودن خدا تو تک تک لحظه هام ایمان دارم قطعا خدایی هست مافوق همه ی ذرات از ازل تا ابد.

وقتی ب چشمم خودم مرگ رو تو ماشینی که چپ کرد و مث قوطی رانی جمع شد دیدم ولی در کمال ناباوری زیر چتر مهربونی خدا هممون سالم بیرون اومدیم.

وفقط چن تا زخم عمیق و شکستگی برداشتیم.

پس خدایی هست که همه ی حواسش به بنده هاشه و چقدر مهربون و تواناس و صد البته صبور.

😍😍😍😍😍😘🤗🤩💖

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  
عزیزم چون تو گروهم اموزش میدم نمیتونم اینجا بگم چون حقشون ضایع میشه. اما تو گوگل هست .من جزوه کاملشو ...

پیج اینستا اگر دارید معرفی کنید لطفا

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
ن عزیزم حرفو حدیث مردم

اها برای حرف حدیث با کمک جذب پیش برید نه ساب. باید خودتو اینقدر دوست داشته باشی  و توجهتو بذاری رو چیزای مثبت.

و هدفاتو بنویسی جملات تاکیدید با خودت ومنبع اشتی کنی باورتو تغییر بدی بعد اوکی میشه

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

زمان دانشگاهم توخوابگاه همه خواب بودیم خواهرمم تختش کنارم بود حامله هم بود یهویی ساعت۲شب احساس کردم دارم میمیرم نفسم بند اومده بود ازخواب پریدم هی باخودم میگفتم یه اتفاقی میخواد بیوفته ازصدام خواهرم بیدارشد گفت چیشده گفتم یه اتفاقی میخواد بیوفته من اصلاحالم خوب نیست یهویی زلزله اومد تواون شلوغی خوابگاه که هرکسی یه طرف فرار میکرد خدا خواست که من بتونم  خواهر حاملمو از پله ها وزودتر ازجمعیت بیرون ببرم..بعدها دوستام میگفتن شما دوتا خواهرازکجا فهمیدین زلزله میخوادبیاد!!!

خدایا شکرت ❤
رضوان جون کاش تاپیک،داستان زندگیتومیذاشتی دوباره. چون تاپیکت منوسمت فرشتهاوجذب برد

چشم اونم میذارم عزیزم

برای جوش بود ؟ اخه خیلی سوال کردن عزیزم  برای صورت چنتا ساب دارم  فردا درمورد ساب وبیوکن ...

منم تگ کن لطفا 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن