2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس می کنم این رابطه رو ادامه ندی به نفعته بیشتر به خدا نزدیک شو و ایمانتو قوی کن و تمرکزت روی اهدافت ...

@2398سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم

حس می کنم این رابطه رو ادامه ندی به نفعته بیشتر به خدا نزدیک شو و ایمانتو قوی کن و تمرکزت روی اهدافت ...

عزیزم میشه لطفا هرچی از نامزدیم حس میکنید رو بگین طریقه اشنایی و شغلش و یکم مشخصات ظاهری 

حس می کنم تو یه محیط کاری اشنا میشین و شغلش ازاده خیلی خونگرم و مهربونه تعداد بچه هاتم زوج حس می کنم ...

منمم بگوووو لطفااا. ویژگی هامو چن تا 

همسر ایندم چجور ادمی میشه و حمایتگر و عاشق هست؟؟ 

کجا باهاش اشنا میشم؟  چقدر از من بزرگتر خاهد بود؟ 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

عزیزم کنکور قبول میشم؟

حس می کنم فرد افسرده ای هستی و زود ناامید شدی از همه‌چیز. از اجتماع گریزی 

دست از تلاش نکش چون حس می کنم تو تلاش کردن تنبلی می‌کنی اگه تلاشت همینطوری باشه دانشگاه آزاد واست حس می‌کنم اما نه یه رشته خوب 

حس می کنم تو یه محیط کاری اشنا میشین و شغلش ازاده خیلی خونگرم و مهربونه تعداد بچه هاتم زوج حس می کنم ...

عزیزم میشه لطفا هرچی از نامزدیم حس میکنید رو بگین طریقه اشنایی و شغلش و یکم مشخصات ظاهری

@2398‍ سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاشآشنا میشم؟مرسی ...

فعلا ازدواج حس نمی کنم بیشتر پیشرفت مالی و شغلی واست حس می‌کنم

حس می کنم فرد افسرده ای هستی و زود ناامید شدی از همه‌چیز. از اجتماع گریزی دست از تلاش نکش چون حس می ...

می‌دونم جوابمو نمیدی 

ولی حالا حسش فکر می‌کنی چیه بهم بنظرت پشیمونه و احتمال می‌دیدی کی پیام بده 

راجب حسش بیشتر بهم توضیح بده

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

حس قاسم همکارم بهم ؟حس علی هم دانشگاهی ام بهم با کدوم ازدواج دارم؟

به علی حس مثبتی دارم اما ازدواج حس نمی کنم ممکنه تو رابطه باشین ولی زودگذر باشه چون تو رو ادم مرموز و پیچیده ای حس می‌کنه