2777
2789
عنوان

بالا رفتن سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2422 بازدید | 98 پست

قوانین ما همش میدونی

آدم رو از زن بودنش ناامید میکنه 

نمیدونم فرض کردن زن حیوونه؟ 

به نظرم همونطور که میگن فقیه باید یه سری مسائل رو طبق نیاز روز تغییر بده این جور قوانیننم باید طبق شرایط روز عوض بشه . البته که چون خودشون مرد هستن این کارو هیچوقت نمیکنن.

به نظرم توی ازدواج این قوانین ضد زن خیلی آزاردهنده هستش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم محترم من کی گفتم کسی با فقیر ازدواج کنه ولی توقع پبت هوس با بنز s300  نداشته باشن

توقع پنت هاوس و بنز ما نداریم. توقع مسکن وشغل داریم 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
جالبیش اینجاست کافیه عروس یه قلم وسیله توی جهازش کم باشه یامارک فلان نباشه تااخربایدازخانواده شوهر و ...

همه انگشتان یه دست مثل هم نیستن اونوقت شما 83 میلیون آدم رو با هم یکی میکنید

دین میگه یه پسر باید بتونه شرایط اقتصادی که پدر محترم رو در حدود 40 الی 50 سال برای شما ساخته و در ش ...

دین همچین چیزی رو نگفته یه  زن اگه بخواد میتونه از همچی بگزره  از عروسی  از لباس عروس  از طلا جواهر از همچی کاش اقایون  یکم شعور داشته باشن فقط کاش انقدر ظاهربین نباشن   اقایی مثلا خودش معلوله هرگز حاضر نمیشه با دختری که مشکل  داره  حالا چرا؟؟؟ چون نمیتونن با همچین ادمی زندگی کنن

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
خب در این صورت اون خانم میتونه اللعبد مجرد بمونه    

خب میمونه.

اون آقا هم میتونه بره بالاخره یکی رو بگیره ولی شاید اون چیزی که میخواسته همیشه نباشه دیگه!

فقط یه زنی باشه! نه اون که همیشه تو ذهنش بوده!

فکر میکنم شما تو ایران زندگی نمیکنید دو طرف به یه اندازه تو فشارن پسر خرج عروسی خیلی معمولی و تهیه ...

من نمیگم نباشه میگم میشه کمتر باشه و برای رقابت با فک و فامیل آدم زندگی نکنه

خانم محترم من کی گفتم کسی با فقیر ازدواج کنه ولی توقع پبت هوس با بنز s300  نداشته باشن

شرایط الان و موقعیت اقتصادی الان میگه پسر باید خونه داشته باشه کار داشته باشه و پس انداز هم داشته باشه تا بتونن زندگی کنن اونم تا حدودی راحت زندگی کنن نه خیلی لاکچری!!!!روز ب روز همه چی گرون تر میشه 

خانواده ها تو دوران قدیم سختی کشیدن دلشون نمیخواد بچه هاشون الان سختی بکشن پس سعی میکنن منتظر کیس خوب بمونن تا با یه آدمی برن زیر سقف که هشتشون گرو نهشونه!!!

کسی توقع پنت هوس نداره یا توقع تویوتا chr یا اخرین مدل بنز 

ولی در حد معمول ک سختی نکشن توقع دارن!!!

پسری هم ک نمیتونه همچین خواسته ای رو فراهم کنه ازدواج نکنه!!مجبورش نکردن ،البته نمیشه از حرف شما هم گله کرد چون شرایط اقتصادی انقدر بد شده که به مردا واقعا فشار اومده 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
من نمیگم نباشه میگم میشه کمتر باشه و برای رقابت با فک و فامیل آدم زندگی نکنه

منم نگفتم چشم و همچشمی

کسی بفکر چشم و هم چشمی باشه میلیاردی باید فک کنه نه میلیونی

ما پارسال ازدواج کردیم از عروسی تا جهاز و طلا و خرید همه چیز معمولی و باقناعت بود

سر جمع حدود۳۰۰ میلیون  تومن بیشتر خرج شد

الان دوره ایه که مردم معمولی از پس خرج عادی برنمیان چه برسه چشم و هم چشمی

تازه از پارسال تا حالا قطعااااا خرجا بیشترهم شده

قوانین ما همش میدونی آدم رو از زن بودنش ناامید میکنه  نمیدونم فرض کردن زن حیوونه؟  به ن ...

خیر خانم محترم شما فقط قسمت عامیانه اون رو مطرح میکنی شما یکم تحقیق و مطالعه کن ببین دین تا کجا قوانین رو به نفع زنان گذاشته

سلام رفقا من یه خال دارم پشت لبمه زیادم بزرگ نیست چند جا رفتم برا برداشتنش واقعا ازش خوشم نمیاد میخوام ورش دارم ولی  3 تا دکتر رفتم راضی نشدن ورش دارن میگه جاش حساسه ممکنه لبت بره بالا چون تو ناحیه پشت لبه سخته ورش دارم یکی گفت اصلا برش ندار چون جاش پر از عصبه خطرناکه برجسته هم نیس اون یکی دکتره گفت برو پیش یه متخصص خوب تا بالیزر وجراحی حل بشه تاحالا کسی تجربه داشته ..