2777
2789
عنوان

بالا رفتن سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2422 بازدید | 98 پست
دختر خوب کم نیست.......و همه دیدگاه شما رو ندارن

باشه من بد،شمابرو خوبشو پیدا کن که یه لقمه نون بخور و نمیرت بسازه دو روز دیگم فیلت یاد هندوستان کنه یادت بیوفته ای وای چیا میخواستی و چی شد

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
متاسفانه باید بگم زمان اون موقع ها گذشت که خانوما خیلی قانع بودن  الان هم اگه بخوان قانع باشن ...

همه چیز ولی به پول نی گلم گرچه مهمه

میشه لطف کنین وبرای اینکه بیماریم برنگرده ی صلوات بفرستین ؟ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام رفقا من یه خال دارم پشت لبمه زیادم بزرگ نیست چند جا رفتم برا برداشتنش واقعا ازش خوشم نمیاد میخو ...

اگه خطرناکه برندار منم پشت لبم دوروز پیش برداشتم بالیزر زخم شده معلوم نیس شایدم جاش بمونه ولی هرچی دکتر میگن گوش کن برو دکتر باتجربه ببین چی میگه 

خدایا داده ونداده ات راشکر
باشه من بد،شمابرو خوبشو پیدا کن که یه لقمه نون بخور و نمیرت بسازه دو روز دیگم فیلت یاد هندوستان کنه ...

حالا شما کجا از شرایط اقتصادی بنده خبر داری که قراره یه لقمه نون خالی با ماست بخور نمیر داشته باشه   

در ضمن همه مردها رو با هم مقایسه نکنید همون   طور که همه   زن ها مثل هم نیستند

همه چیز ولی به پول نی گلم گرچه مهمه

منم نمیگم همه چیز به پوله!!!عشق و علاقه اولین ملاک ازدواجه اما پول در کنارش مهمه باید این حقیقتو قبول کرد که تو این شرایط هییییییچچچچچ دختری!!!!!با مردی که آس و پاسه ازدواج نمیکنه 

امیدوارم خدا به همه بده که مجردایی که دلشون میخواد سر و سامون بگیرن بتونن راحت پا پیش بزارن

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
حالا شما کجا از شرایط اقتصادی بنده خبر داری که قراره یه لقمه نون خالی با ماست بخور نمیر داشته باشه ...

از همونجا که شما تشخیص دادی من بدم،من هیچکس رو باهم مقایسه نکردم،شرایط اقتصادی خرابه دیگه ربطی به تنبلی و بی عرضگی پسرا نداره مثل قدیم ،واقعا شرایط سخت شده یه دختر خانم باید از حداقل ها هم چشم پوشی کنه

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
همه انگشتان یه دست مثل هم نیستن اونوقت شما 83 میلیون آدم رو با هم یکی میکنید

والله برادراگراینجوریه پس شمام برودوباره عنوانتوبخون بعدحرف خودت باشه جوابش

لطفالایک نکنید،ممنون